L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 12 de novembre del 2010

La falla "La Via" fa teatre en favor d'ADISVA


La falla "La Via" estrena a les 10 de la nit d'avui, a la Casa de la Cultura, l'obra "L'hort i la mare que ho va parir". Els actors: els components del Grup de Teatre de la mateixa falla, entre els quals podem vore l'exalcalde, Eugenio Pérez.
La recaptació és a benefici de l'entitat ADISVA que, com ací ja hem dit en altres ocasions, du a cap el projecte de construcció d'un taller ocupacional per a persones discapacitades de la Valldigna.
Una bona ocasió per sumar-se a aquesta encomiable finalitat d'ADISVA i ajudar econòmicament a la seua execució.
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Un èxit assegurat per la gran afluència de la falla.
Esperem que l'actuació com actor de teatre de l'exalcalde siga tan convincent com la que va tindre com a polític, quan ens va fer creure a tots que l'alta tensió no passaria mai per la Valldigna.

Anònim ha dit...

si que va ser convincent l,actuació, si. ara ja tenim les tores per a sempre. Sempre será el demencial alcalde de les torre de la llum.

Que vinga la llum, i al senyor alcalde li peguen en el cul ha dit...

Doncs ja t'ho dic jo, per a mi un mal actor. A mi no em va enganyar amb aquella comedia de posar-se al darrere de la pancarta en contra de l'alta tensió. Aquesta tragicomèdia, protagonitzada per ell, el final ja el sabiem..... Així, que segurament, amb la propera actuació, de segur quen nos ens transmet res....

un critic ha dit...

primer que dir que soc anti pp i me la bufen les falles pero seria vergonyos que un poble que aspira aser ciutat tingera ecsit l´obra de treat per la falla i no pels ciudatans i mes siguent els benefisis per aqui son adisva,antereuse primer lo que representa adisva i despres comenteu.

Anònim ha dit...

com pot ser president d'una associació un que no sap ni qui la formen?... eixe sols ha posat la cara ....

un critic ha dit...

vols dir?

Anònim ha dit...

l'únic que trau les castanyes del foc es S_alone eixos que es fan passar per presidents ho fan per a traure vots i llavar-se la cara de totes les malifetes que ens han procurat al poble mentre ells s'enriquien ...a le a la m.

un critic ha dit...

no se si la cotorra no a volat prou o heu fara per a contestarme ja que fins ara no a dit rres,igual estic equivocat sobre adisva pero jo tenia entes que era presidenta i no president.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic crític:

Nosaltres sempre hem tingut entés que era president.

http://www.valldignaaccessible.org/?p=368

http://www.elperiodic.com/pvalencia/noticias/43068_generalitat-destina-millones-euros-para-mejorar-recursos-sociales-asistenciales-infraestructuras-safor.html


De fet a l'acte últim fa unes setmanes de firma del conveni de subvenció de 100.000 euros per part de l'ajunament, a la taula estava al costat de l'alcalde, Manuel Vidal, l'anterior alcalde Eugenio Pérez com a president d'ADISVA.

Si ha canviat la presidència, primera notícia

Anònim ha dit...

Fins el que jo se, Eugenio és el president de la Fundació, i Maruja la presidenta de Adisva.
Més enllà de president i presidentes... només interesa això? no s'ha atés que vora 500 persones han deixat de costat l'economia personal per a ajudar una bona causa i passar una bona estona amb una actuació de actors amateurs del poble?? Si només us interesa la crítica i la política, que llàstima... per que aquesta era una BONA noticia, ja que el centre ocupacional està més avançat que mai.
A més, va estar present a l'acte
Mª Fernanda Docor i Baltasar Bueno, gent reconeguda en el mon del teatre i la literatura.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací NO HEM MAI CRITICAT a ADISVA, més bé tot el contrari, hem donat sempre complida informació de tots els actes i actuaciones que han servit per recolzar el projecte.
No entenem a que ve això de què només ens interessa la crítica i la política. Solem oferir més coses d'esport, societat i cultura i actualitat general que de política.
I efectivament si cal fer crítica la fem, però comsempre: l'hem feta i la farem sobre actuacions polítiques o de gestió municipal, mai sobre temes socials o altres de solidaritat on cal el suport i recolzament dels vallers i valleres.

O és que cal considerar com a critica el següent text que serveix de noticia?

"La falla "La Via" estrena a les 10 de la nit d'avui, a la Casa de la Cultura, l'obra "L'hort i la mare que ho va parir". Els actors: els components del Grup de Teatre de la mateixa falla, entre els quals podem vore l'exalcalde, Eugenio Pérez.
La recaptació és a benefici de l'entitat ADISVA que, com ací ja hem dit en altres ocasions, du a cap el projecte de construcció d'un taller ocupacional per a persones discapacitades de la Valldigna.
Una bona ocasió per sumar-se a aquesta encomiable finalitat d'ADISVA i ajudar econòmicament a la seua execució."

Nosaltres pensem que és tot el contrari: informar i potenciar l'assistència a l'acte.
Si vosté creu que això es criticar, per favor i no s'ho prenga a mal, millore la seua comprensió lectora.

Tema a banda els comentaris dels lectors i aci simplement moderem.

I respecte al tema president/presidenta agraïm l'aclariment. Ara, no comprenem perquè sempre se li tracta a Eugenio Pérez com a president.

I quen a Baltasar Bueno reconegut en el món de la literatura...
Per favor, serietat.

Anònim ha dit...

en benefici de ADISVA el que poden fer els dos PRESIDENTS és dimitir!... cóm poden ser del PP i presidir una asociació com aquesta?....no ho entenc? és com si Zaptatero fos el president de Caritas...algú ho enten?

un critic ha dit...

els done la rrao en tot,sols en criticat els tres primers anonim,no la cotorra,i aclarit l´entort jo tampoc comprenc que si eugeni no es president de adisva sel trate com a tal,incomprencible i maruja la presidenta heu trobara normal que isca sempre ell com a titular no siguent,la veritat semescapa no puc comprendeu.