L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de novembre del 2010

Homenatge pòstum de la SIUM de Tavernes a Joaquín Giner Grau


La Societat Instructiva-Unió Musical de Tavernes de la Valldigna retrà el diumenge 21 de novembre a les 12:00 hores i en l’Auditori de la SIUM un homenatge pòstum a Joaquín Giner Grau, recentment mort, fill de Federico Giner, el fundador en 1910 de l’empresa Federico Giner S.A.. L’actividad d’aquesta exemplar empresa especialitzada en mobiliari escolar i d’oficina, la manté ara la tercera generació dels Giner.

L’acte, al que assistirà la família de l’homenatjat, constarà d’un concert extraordinari que la Banda Simfònica de la SIUM ha preparat per a l’ocasió sota la batuta de Joaquín Gimeno Benavent, natural de Tavernes, un dels molts músics professionals que l’entitat ha donat al llarg dels seus més de 125 anys d’història.

Joaquín Giner Grau i la seua familia són una saga molt arrelada a la seua terra i la seua gent i molt en particular a la seua localidad, Tavernes de la Valldigna. Por això, sempre s’han destacat, i molt especialment l’homenatjat, per les contribucions i ajudes a tot tipus d’iniciatives culturals, esportives i socials del municipi.

El president de la SIUM de Tavernes, Juan José Sala, ha assenyalat que l’ajuda personal i de l’empresa a la societat musical que presideix ha sigut fonamental en tot moment. “Sempre que ens hem adreçat a ell, no ha deixat d’ajudar-nos. Quan vam realitzar el nou centre musical de la societat, el mobiliari per a les oficines fou aportat per la seua empresa, apart d’altres moltes aportacions que al llarg dels anys ha anat efectuant. Sempre ha estat al nostre costat i per això ara volem reconéixer-ho i agrair-li-ho públicament encara que, com sol passar, ho fem a títul pòstum però, això succeix perquè mai pensem en que eixe dia ens ha d’arribar”.

Joaquín Giner ostentava, des de feia anys, la distinció de Soci d’Honor de la SIUM de Tavernes.

-