L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de novembre del 2010

Esquerra i les JERC es sumen a les convocatòries d'actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista

Demà dijous 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la violència masclista. Esquerra es suma als actes convocats amb motiu d'aquesta jornada. Són moltes les dones maltractades pel fet de ser dones. Altres han estat assassinades per les seues parelles o exparelles. En paraules de Imma Cunyat, secretària de la Dona d'ERPV, "des d'Esquerra volem engrescar totes les valencianes i valencians a participar amb la seua presència, a nivell local o comarcal, en els actes que se celebren al llarg d'aquestes setmanes. A més a més, el 25 de novembre, hi ha concentracions a Alacant i Castelló i la tradicional manifestació a València. En totes aquestes participa Esquerra en l'organització".

Cunyat ha incidit en que, tal i com es recull al manifest elaborat des de la Secretaria de la Dona, "al País Valencià continua sense desenvolupar-se des de fa sis anys la Llei Integral contra la violència de genere, l'actual govern no planteja cap política a nivell educatiu, sanitari, assistencial ni als mitjans de comunicació per eradicar la violència masclista i, mentrestant, any rere any veiem com els drets fonamentals de les dones valencianes, pel fet de ser-ho, es veuen vulnerats"

- Remés per Esquerra
-