L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de novembre del 2010

Compromís vol saber quin és el deute de la Generalitat que fa que no funcione Correus

El Grup Compromis ha registrado un conjunt de preguntes al Consell perquè done informació "detallada" del deute que arrosseguen diferents departaments de Presidència, de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació i de la Conselleria de Benestar Social amb Correus.
Compromís en un comunicat indica que "els impagaments han portat a Correus a suspendre els serveis postals i telegràfics de diversos facturables de la Generalitat Valenciana". D'aquesta manera, aquests departaments públics "només poden disposar de serveis postals si paguen al comptat", han assegurat.
Es tracta d'un fet "molt greu" i que afecta als ciutadans i ciutadanes ja que "hi ha nombroses notificacions de l'administració sobre assumptes tributaris o de dependència, vitals per a molts ciutadans, que no arriben als seus destinataris pel deute del Consell amb Correus".
Compromís acusa al Govern del PP de mentir des que fa més de dues setmanes el grup parlamentari Compromís va denunciar aquesta situació", mentre el Consell "va tractar de minimitzar la gravetat del problema afirmant que havia estat un contratemps que estava a punt de solucionar " i "la realitat és que, a dia d'avui, el deute amb Correus persisteix i, amb ella, la impossibilitat d'utilitzar serveis postals per part de nombrosos departaments de la Generalitat".
-