L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de novembre del 2010

Compromis rep una representació del Poble Saharaui


Els diputats de Compromís, Mireia Mollà i Josep Maria Pañella, han rebut en el despatx del grup parlamentari en les Corts Valencianes a una delegació del poble saharauí (fotografia).
Els diputats han informat que estan treballant perquè les Corts es pronuncien amb una declaració institucional que demane respecte al poble sahrauí i que, a més a més, es condemne les brutals agressions i atacs dels darrers dies de l'exèrcit del Marroc cap a les persones i propietats dels campament de refugiats.

Cal recordar que Compromís va demanar fa uns mesos que el Premi Vinatea que atorga tots els anys el parlament valencià amb motiu del 25 d'Abril, fóra per a Aminatu Haidar, per la seua defensa pacífica dels drets de les ciutadanes i ciutadans del Sàhara.
Fins el moment, Compromís no ha rebut cap resposta de la petició.

-Nota de Compromís-Bloc

-