L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de novembre del 2010

Ara ja no volen Formula 1


Ara va i resulta que no, que el PP ja no vol Formula 1. Sembla ser que les denúncies dels grups de l’oposició i en especial de Compromís van donant fruit i tal com la gent i en especials els esportistes de base van sabent en que es gasta el PP els diners que haurien de dedicar a fomentar l’esport per als valencians i valencianes de peu.

Així tot apunta a que el president Camps ara ja no vol Formula 1 perquè els 18 milions d’euros són una bestiesa i mal de pagar per una Generalitat arruinada. Per tant, el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (del Bloc), considera que el conseller d’Economia, Gerardo Camps, “amb caràcter d’urgència ha de donar comptes i explicacions de la Fórmula 1, ara que s’ha fet públic que la Generalitat Valenciana li paga al riquíssim Ecclestone un cànon anual de 18 milions d’euros i que, a més, sembla que el president Camps ja no vol les carreres a València perquè ens costen uns diners que ja no tenim perquè fa temps que se’ls han gastat en coses improductives per a la societat, però sempre buscant rendibilitat electoral”.

Morera ha recordat que en l’any 2007, Camps va presentar el Gran Premi de València assegurant que no ens constaria ni un euro “però ha costat molts milions d’euros i, mentre una empresa privada ho organitza tot, és la Generalitat la que es fa càrrec de les despeses multimilionaris i el dèficit que genera. I això és una vergonya”

El portaveu valencianista ha declarat que, tal com ja havia dit el grup parlamentari Compromis, “la Fórmula 1 ha estat electoralista, una ‘juerga’ més dels pijos del PP que ens ha costat moltíssims diners als ciutadans que tenim altres preocupacions i prioritats en la vida.”

Morera ha subratllat que falten hospitals comarcals, els xiquets estudien en barrancons, no s’aplica la llei de dependència, es retallen ajudes a la cultura i a la música i tenim mig milió de desocupats. “I mentre, l’única preocupació del president de la Generalitat és fer-se fotos amb els corredors, amb multimilionaris”

El síndic de la tercera força política en les Corts i secretari general del BLOC, ha dit que les fotos de Camps amb la ‘beatiful people´, “ens estan eixint molt cares i cada vegada ens assabentem de més casos, com el d’Urdangarín, les competicions de cavalls o el tenis a la Ciutat de les Arts i de les Ciències, un lloc on n’hi ha de tot menys art i ciència”.


- Redactat a partir de la nota de Compromís-Bloc. Fotografia de Compromís-Bloc
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Os he enviado un artículo que habla de lo mismo porque no había leido esto.