L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Un 9 d'octubre sense Canal 9

El dia 9 d'octubre hi ha planificada una apagada massiva de tots els canals de difusió de RTVV (Televisió, Ràdio i web). La convocatòria s'està duent a terme des de les xarxes socials. L'objectiu d'aquesta mesura és protestar per l'obsessió paranoica del "Molt Honorable" President Camps de clausurar tots els repetidors de TV3 al País Valencià.

Cal difondre la proposta de no sintonitzar cap emissora ni web de RTVV entre les nostres amistats per tal de fer palesa la disconformitat dels valencians i valencianes. També es demana que aquest fet no siga una simple anècdota i que es generalitze fins que s'acabe la manipulació sistemàtica de RTVV.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El PP ha tancat, tanca i tancarà el repetidors i les emisions de TV3 a Vàlencia amparant-se en la premissa de que son il·legals... Curiós, perque les empreses a les que el PP ha concedit (a dit) les llicencies de TDT i que tenen canals com IntereconomiaTV, Popular TV (COPE), Las Provincias (ABC,Vocento), Veo (El Mundo) i demés no cumplixen amb els requisits pels quals se-ls va concedir dites llicències. No obstant continuen emitint... Perque? (Pregunta retòrica)