L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 15 d’octubre del 2010

Quatre membres del CMValldigna formaran part de l'assemblea general de la FEMECV


El GMValldigna aposta fort dins de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV, màxim òrgan de l’esport del muntanyisme de la Comunitat Valenciana que aglutina a mes de 12.000 muntanyers federats.
La FEMECV ha publicat el llistat definitiu de candidats a l'Assemblea General de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. De les 87 candidatures presentades entre les distintes circumscripcions i estaments de tota la Comunitat Valenciana, quatre dels seus membres seran de la Valldigna. L’Assemblea es el màxim òrgan decisiu i representatiu del muntanyisme de tot el País València.
El GMValldigna s’ha compromès amb la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV a realitzar dos activitats per a l’any 2011, una d’escalada i l’altra activitat excursionista.
La FEMECV ha aprovat el calendari d’activitats federatives per al 2011, després de concretar-se amb els organitzadors de cada una d’elles en la passada Reunió de Presidents celebrada a Alfondeguilla, entre les quals s'hi troben: cinc campionats d'escalada, sis de cursa per muntanya i una d’orientació; a més de huit activitats excursionistes. Són totes les cites esportives que recorreran tots els racons de la nostra comunitat , que estaran organitzades davall la tutela de la FEMECV, que s’afegiran al Calendari 2011 definitiu.

- Nota de premsa remesa per GMVAlldigna

-