L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 d’octubre del 2010

No hi ha diners per als comerços i sí per fer el "Dia del Toro"


¿Quant costarà als valencians i valencianes l'última ocurrència del nostre Consell del PP, celebrar un conjunt d'actes gratuïts el 22 i 23 d'octubre per celebrar "el Dia del Toro"? La iniciativa la organitza la Conselleria de Governació, i a grans trets, implica fer corregudes i bous, amb altres festejos, de forma gratuïta.

No cal ni di que això costarà els seus diners públics, però Francisco Camps i "tutti quantti" aniran als festejos, que pagarem entre tots els valencians, mentre hi ha molts comerços que tanquen per a sempre per falta de diners i ajudes, que tanquen perquè no troben facilitats amb aquest govern del PP que no fa cap política activa per ajudar a crear treball, ni te cap proposta de model productiu. Només i com a data, són 854 negocis els que han tancat el darrer any a les nostres terres valencianes.

El sindic de Compromís, Enric Morera, ha criticat aquest iniciativa "feta sense motiu i sense pressupost" i per això ha dirigit un conjunt de preguntes parlamentàries dirigides al conseller Serafín Castellano, organitzador del "sarao taurí". Se'n recordeu? Serafin Castellano es el conseller que com a responsable va estar al front en el darrer incendi de Simat, Ontinyent i Agullent i que va dir això i allò que anava a fer. Esperem que ara no s'ho gaste en els bous.

I precisament això es el que li pregunta Enric Morera des de Compromís: arguments per a donar prioritat a la festa del "Toto" i quin és el cost, i de quina partida es trauren els diners perquè això no estava en el pressupost del 2010.

Enric Morera ha dit que "una vegada més el PP de Camps demostra que la seua prioritat son les festes, saraos i celebracions par als amics, organitzats segurament per amics, en un govern que beneficia a uns pocs i no a la societat valenciana" .
- Redacció feta a partir de la nota de premsa remesa per Compromís
-