L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 22 d’octubre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Realment no sabem el que ha passat. Ja fa alguns mesos que la vorera està oberta, tal com veieu a les fotografies, els cables estan sense connectar al transformador d'Iberdrola i el forat obert a la vorera es converteix cada dia més en un femer. A més d'impedir el pas de vianants i deixar-ho tot un "nyac" si plou.
Això, i també el fet que alguns xiquets agafen les tanques, les giren i, com si fora una escala d'obrer, les aprofiten per pujar i jugar dalt del transformador.
La historia? A principi d'estiu varen començar unes obres, s'obriren rases enmig del carrer i voreres, s'instal·lava cablejat... tot pressumptament per facilitar un millor servei elèctric a algunes finques de la zona Vergeret.
Eixa part d'obra es va acabar en unes setmanes. L'"enganxe" al transformador ja porta mesos pendent.
¿Què ha passat? Nosaltres no ho sabem. Si algú ens ho aclareix...

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'unic que sabem els veïns de la zona és que una de les constructores es va vore obligada a cedir una part d'un baix després de la finca acabada.
I va fer modificacions i obres al seu càrrec per cedir el baix, com també va pagar la connexió de la finca fins el transormador.
En una reunió de la finca afectada, es va decidir que Iberdrola no pagaria la part de llum i ascensor, però Iberdrola vol també no pagar res de futures reformes generals que es facen a la finca i que li afectarien com a veí per tindre cedit part del baix.
Els veïns no estan d'acord amb eixa exigència de l'empresa elèctrica i es negaren.

Si eixa negativa guarda relació o no amb l'enganxe, no se sap.
Això és el que es diu.