L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 5 de setembre del 2010

S’anima La Cotorra... ui, perdó! Voliem dir: ¡¡S’anima el cotarro!!


El diari Levante-EMV es despenja avui amb un reportatge de futur sobre els possibles candidats a la Safor-Valldigna.

A Tavernes, el periòdic comarcal dóna com a segur que Manolo Vidal repetirà al front del PP i recorda la condició de president local, fa una aposta per la número dos del PSOE, Carmen Canet, dóna també com a segura la candidatura de Jordi Juan pel Bloc i, després de la informació que va fer sobre la candidatura d'EU, posteriorment desmentida, torna a apostar per Karina Vercher com a recanvi de Cándido Jiménez.
A Simat el diari ho deixa com està: Eladi Mainar repetiria pel PSOE, l’actual alcaldessa Agustina Brines pel Bloc; Joan Serra per Esquerra i Víctor Mansanet per EU.

A Benifairó pensem que el diari no fa una bona informació del tot. Anuncia que el exdimissionari regidor, Agustín Pascual, es presenta de nou pel PSOE, cosa que tothom sap, però diu que davant tindrà com a principal oponent a Jesús Ferrando, del Bloc. Tothom sap a la Valldigna que Jesús Ferrando ja ha anunciat per activa i passiva i des de fa uns anys que no repetirà. Igual ha canviat d’opinió aquests dies. Tampoc diu res sobre els altres partits EU i PP, quan és de suposar que es presentaran i, probablement, amb els mateixos candidats, Toni Vercher i José Luis Ferrando respectivament.

I no diu res de Barx, on segons les noticies que tenim s’anuncien canvis substancials en alguns dels partits que es presentaren en les passades. Temps al temps.

I ara ja podeu dir la vostra per tal d’animar el cotarro i, com no, aquestes pàgines de La Cotorra.

- La fotografia reprodueix un fragment de la pàgina de LEVANTE-EMV on anuncia els possibles alcaldables vallers.

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un votant del PP i a mi em van assegurar l'altre dia que el núm. 1 del PP seria Salva Ribis i el núm. 2 Miguel Angel Chover.

M'alegra molt que es confirme la candidatura de Manolo perquè molt mal hauria d'estar el PP per haver de posar a Chover de 2.

La Cotorra de la Vall ha dit...

ALGUNS DESMENTITS I ALTRES COTORREJADES SOBRE LA INFORMACIÓ DEL LEVANTE-EMV (Segons Valldigna Digital)

Sobre Barx: Fonts contrastades indiquen que l'actual regidor del BLOC i ex-Alcalde del municipi Evarist Donet, manté la seua desició irrevocable de no presentar-se de nou a les eleccions.

Sobre Benifairó: Fonts contrastadíssimes confirmen la desició irrevocable de l'actual Alcalde En Jesus Ferrando, fet que possibilitaria la creació de la primera CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR (CUP) a La Valldigna, amb el compromís ferm de denunciar la gestió del candidat socialista Agustí Pascual i la seua complicitat amb el PP local i nacional. L'ex-Alcalde, ex-president de la Manocmunitat i ex-director adjunt de la Fundació Jaume II "El Just", ha estat durant més de 16 anys a la poltrona benifaironera i va abandonar (dimitir) del seu càrrec de regidor en la darrera legislatura quan no va ser alcalde per revalidar-se el tripartit que sustenta l'actual govern de Ferrando.

Sobre la info de Simat: Sobre la info de Simat: Fonts contrastades confirmen que el candidat del PSOE serà David Mogort, després d'una votació del col.lectiu en el MAINAR sols va rebre el seu vot, mentre que el jove candidat rebia el recolzament unànim de tots els militants. Cotorres simateres mantenen que l'actual regidor del BLOC, Juli Ibañez, no repetirà, no sabem si per desició pròpia o per indicació dels membres del seu col.lectiu.

Sobre Tavernes: Fonts contrastades mantenen que ahores d'ara no és oficial qui encapçalarà la candidatura d'EU. La jove Karina Vercher s'ha postulat com a candidata, mentre l'actual lider Candido Jímenez, ha desmentit en premsa la seua intenció de no presentar-se, Serà doncs, la propera assemblea de militants qui designe el nou candidat de la formació.

Fins ací el que diu Valldigna Digital.

Cas de Barx: Nosaltres afegim que Evarist Donet ha decidit no repetir per problemes de salut. Fa només uns mesos que ha hagut d'estar de baixa un temps.

Un de Tavernes ha dit...

A mi em sembla de molt poc rigor periodístic el que va traure ahir el Levante-emv.

I jo em pregunte: quina intentenció té el Levante publicant fotos de possibles candidats que encara no estan confirmats?

Que volen? crear polèmica i donar entendre que els col.lectius del PSOE i EU de Tavernes són un caos?

O potser siga veritat que PSOE i EU de Tavernes no s'aclarixen entre ells?

A qui beneficia aquesta publicació?

Perquè no han publicat els rumors sobre el PP, Manolo Vidal i Ribis?

Anònim ha dit...

amics de la cotorra, crec que no sou prou imparcials per a dur avant un mitja de comunicació que teoricament es imparcial. Crec cincerment que esteu ficant-se massa en Agusti Pascual i els altres es tracteu com a sant i angels del cel.
vos demane que siguau un poc mes professionals i a tots per igual.
gracies.

Els Senyors del Poble dominen el COTARRO ha dit...

Tot el poble de Tavernes ja sap que qui realment governa a Tavernes és Salvador Ribis i Miguel Chover. Des de la senyora Maruja al tio Batiste, des de els estudiants de la ESO dels futurs barracons de l'Institut al venedors de les paradetes del Mercat del dijous.

A qui volen enganyar, deixant que és presente Manolo Vidal, que és massa bona persona per no tallar les ales dels autèntics senyors del poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

A l'amic anònim només dir-li que ens hem limitat a reproduir el que diu el Levante-EMV i Valldigna digital.

Anònim ha dit...

Anònim: només recordar-te que Agusti Pascual va firmar a favor de fer el projecte de l'alta tensió quan era alcalde i que va fer campanya junt a Eugenio Pérez i Vicente Palomares a favor de l'alta tensió quan era el president de la Mancomunitat, fent el paper que li demanava el PP que el va elegir. Ell va ser president de la Mancomunitat amb els vots del PP que no va voler votar a i la aspirant que hi havia del PP de Simat (Maria Fernanda? És que no recorde el nom. Despres d’això eixa dona va deixar el PP).
Damunt va dimitir de regidor fa ara tres anys i una persona si es que vol treba llar per Benifairó es queda en l’oposició i no envía titelles. Ell dimiteix i se’n va a ocupar el segon alt càrrec en la fundació Jaume II dirigida pel PP com tot el mon sap. Bravo, Agusti.
I no vull entrar en questions de menjars i beure’s ni altres del nostre poble on ha deixat fer el que han volgut als de sempre. Ja m’entens.
De fet una pregunta: que ha fet Agusti per Benifairó en tants anys d’alcalde? Els 8 anys de Jesus s’han fet triple coses que ell, inclus arreglar coses que havia desarreglat com la privatitzció de l’aigua potable o tot el tema de l’auditori.

Anònim ha dit...

Bona estratègia! Manolo es el president del PP i alcalde no s'oblideu. Ribis, Chover i Raquel són el trident que fa i des fa tot el que l'amo mana... NO CAIGUEU en cortines de fum!.... jo els vaig votar en el seu dia i la vaig cagar com molts altres. Hi ha hagut temps per reflexionar, encara no se a qui votaré però tinc clar a qui no votar..
Rectificar és de savis.

Per la pública. RES. ha dit...

I esta dona del Pesoe cregueu que per memòria històrica pot liderar un bloc de l'esquerra? Al meyns Blasco venia d'una familia republicana i socialista per part de pare. Però una catòlica, de colege de monges, amiga de l'estil de Agustí Pasqual, i que no s'ha significat res politicament fins entrar de concejala. ¿ Pot liderar una oferta d'esquerres a Tavernes? Al meu entendre torna a no trabar un o una bona cap de llista al poble.

foraster ha dit...

A l'anònim que fa esment a la major o menor imparcialitat informativa de la Cotorra de la Vall. Tractar de poc imparcial o parcial a la Cotorra de la Vall és, personalment, pixar fora de test i un atac a l'intel·ligència. Podries dir-me'n algun dels mitjans que coneixes, quins són imparcials a l'hora d'informar. Jo no sóc capaç de dir-te'n cap.
Demanar a la Cotorra més professionalitat doncs, si el o els que la fan han de viure del que els dóna, van apanyats. A tu et costa molts diners la Cotorra? A mi no em costa cap euro. Doncs, no pots exigir-los professionalitat o és que creus que a tots els mitjans de comunicació és considera condició indispensable la professionalitat, nivell o qualitat, i la imparcialitat de l'informador o comunicador. Per experiència he de dir-te que el que més prima és el carnet de soci o militant d'un o altre partit polític i que jo sàpiga, a hores d'ara, els partits que controlen tots els mitjans de comunicació, al País i l'estat, són el PSOE i PP. De fet, ja s'han repartit totes les concessions de televisió, etc, etc.
No vull parlar de l'ínclit Agustí Pascual perquè no considere siga el moment i lloc per a fer-ho.
Anònim imparcial. Fes-t-ho mirar.

Anònim ha dit...

Estem parlant tots del PP, Psoe, Bloc i EU, està molt bé anomenar qui serà el candidat, si podran desbancar al PP de la majoria(si no ho fem ara, bona nit), però ningú a parlat del nou partit que esta creant-se, suponc que serà del centre, he sentit uns quants que podríen formar aquesta nova formació, algun antic concejal, però sensap ben poc.

Anònim ha dit...

En la meua opinio,crec que de tots els candidats estiguen confirmats o no, la millor per a representar i administar el nostre es Carmen Canet.
Contestant a la opinió d'un anonim, la condició religiosa o inclus on treballes no vol dir res, perque per a governar s'ha de tindre una cosa que la Sra.Canet posseis i s'anomena iniciativa i diplomacia.
Jo no soc ni de dretes ni de esquerres, soles soc de lo que millor li conve al nostre poble.
El meu vot el tens assegurat