L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 de setembre del 2010

No ha sigut per a festes. Cal esperar...


Doncs no. No ha estat a Festes del Poble 2010. Potser sí siga per a Festes del Poble 2011. Pero més segur que siga en plena campanya electoral, d’ací 6-7 mesos.
Parlem de la piscina municipal, que com tots recordareu i si no, ho podeu llegir en aquest enllaç

s’havia d’inaugurar, o havia d’estar inaugurada aquests dies. Almenys això van publicar els diaris de boca dels responsables municipals.
El termini de 6-7 mesos el deduïm dels comentaris que em sentit dels mateixos treballadors.
Si están treballant? Clar, fa poc una grua estava pujant el material que s’usa com aillament del sostre, i per dins es van acabant coses. Igual en poc de temps comença el jardí exterior que ha de fer una ben coneguda empresa de jardinería del poble.
I hem sabut que en una de les tempestes passades, un llamp va caure damunt de l’estructura metàl·lica del sostre de la piscina. No va fer massa danys: desperfectes a uns dels murs de formigó, però avisa que com a mesura de prevenció caldrà pensar en algun parallamps.

-

1 comentari:

serp ha dit...

Primer van dir que estaria acabada a falles de 2008, després a festes de 2009 i per últim a festes de 2010.

al final l'encertaran!!!!