L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 23 de setembre del 2010

Morera: "Jorge Alarte no ha fet els deures i el PSOE vol condemnar els valencians amb el femer nuclear"


Enric Morera, portaveu de Compromís ha lamentat no vore ahir a Madrid, en la concentració contra el cementeri nuclear a Zarra, al delegat de la sucursal valenciana del PSOE, a l’igual que no entén “què feien dirigents del PP agafats a la pancarta quan tampoc han fet res ni en les Corts ni en el Consell de la Generalitat per evitar l’amenaça nuclear que ara tenim les valencianes i els valencians”.

El síndic de la tercera força política en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que el ministre d’Indústria, Miguel Sebastián, (PSOE) “s’ha llevat la carasseta i ha mostrat el seu talant antidemocràtic i autoritari perquè després de que ens concentràrem a la porta del ministeri per a mostrar la nostra oposició a que s’ubique el cementeri nuclear a Zarra, ha defensat amb tot el cinisme del món l’informe que condemna al poble valencià a ser un femer nuclear d’Espanya”.

Morera, que va participar en la concentració de Madrid amb el membres del grup Compromís, Mireia Mollà (diputada per IdPV) i de Juan Ponce (Els Verds-Esquerra Ecologista) ha lamentat l’absència del secretari general del socialistes valencians, Jorge Alarte, “qui ha volgut capitanejar el moviment antinuclear a València però no ha vingut a donar la cara a Madrid, com no va donar la cara el PSOE en les Corts Valencianes i com no ha donat la cara el delegat del govern, Ricardo Peralta, que no ha dit ni una paraula en contra del cementeri nuclear”.
El portaveu valencianista ha dit que Jorge Alarte “no ha fet els deures perquè en Madrid els seus caps continuen convençuts en condemnar el nostre país a ser el femer nuclear d’Espanya. Des de Compromís pensem que no es pot dir una cosa i després fer altra o, pitjor, no fer res. Alarte i els socialistes valencians estan desautoritzats en este tema perquè no han plantat cara al govern de Zapatero, que és el govern de la marginació del poble valencià”.

El dirigent del BLOC també ha comentat que no ha pogut entendre “massa bé” la presència de destacats dirigents del PP, “quan no han fet res tampoc ni en les Corts ni com a Consell”.
- Remes per Compromís-Bloc
- Foto de Compromís: Els seus diputats ahir a la concentració a Madrid.

-