L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de setembre del 2010

L'ajuntament millora el col·lector d'un tram del Carrer Calvari


Les obres que es venen executant des de fa unes setmanes en el Carrer Calvari, en el tram que queda entre Figueretes i Verge de Lourdes, avancen amb bon ritme.
Segons les explicacions del veïnat del Carrer Calvari, s’ha canviat una part del col·lector d’aquest carrer atés que una part de les cases de la zona, les que quedaven prop de Verge de Lourdes, pateix des de fa poc d’inundacions i filtracions pel subsòl quan plovia.
Els veïns recordaven que no fa molt de temps es fa canviar el col·lector que baixa pels carrers Figueretes i Mitja Galta, i es preguntaven si això no estaria en l’origen del problema que ara tenien.
Siga com siga, hem de reconéixer que l’ajuntament ha buscat una prompta solució encara que a nosaltres ens ha fet recordat la dita del matalafer: fer per a desfer.
-