L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de setembre del 2010

La Valldigna en la "II Caminada Correguda de Botamargues"

Dos membres de l’equip de curses per muntanya del "Grup Muntanya Valldign-Mancomunitat de la Valldigna", Emilio González y Joaquin Escrihuela, amb el corredors del CETV, Fernando Pelegrí, participaren i foren "finishers" el passat dissabte 18 de setembre a “La II Caminada Correguda Botamargues”.
La prova tenia un total de 63 km de distància amb un desnivell acumulat en positiu de més de 3.000 metres i 3000 en negatiu.
L’eixida es va donar a les 6.00 del matí a l’ajuntament de Forna (Alacant). La cursa va ser un circuit circular recorrent el cim de la Bassa Roja (Forna), anar cap a Vilallonga, i continuar cap a la Via Verda del Serpis, per desviar-nos i coronar el cim de la Safor (1.013 m), passant per l’Orxa on es va pujar al cim del Collaet de la Comba i després vam anar al poble de Benirrama, per encarar-nos cap a l’Alt de Benirrama, baixant a L’Atzúvia i finalitzar la cursa al Castell de Forna i anant a la línea de meta al mateix ajuntament de Forna.
Un total de 300 corredors prengueren l’eixida i els corredors del Grup Muntanya Valldigna Mancomunitat de la Valldigna entraren dels 120 primers. La duresa de la prova va fer que molts corredors abandonaren al llarg de la cursa.