L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 8 de setembre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Demà comença el curs escolar per als alumnes de primària. Els alumnes d'ESO ho faran la setmana vinent, el dia 15, mentre el nou centre, l'institut Valldigna, previst per acabar-se el pròxim Nadal, presenta avui aquest estat en les obres. La fotografia està presa aquest matí, el fum no pot enganyar ningú.
Veient el poc personal que hi treballa i el curt termini que queda, ens salta la pregunta: ¿Estarà per Nadal o s'esperan a inaugurar-lo en època electoral?

-