L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de setembre del 2010

Han quedat com Camot


La zona humida que conjuntament formen els Ullal Gran i Ullal de les Penyetes torna a presentar un estat més que lamentable.
A finals de juliol, i tal com ací vam informar, es va fer un desbrossament de la zona, tallant les tiges de les males herbes però sense arrancar-les.



Sembla ser, i a les imatges que podeu vore ens remetem, que no va ser una faena massa ben feta perquè en poc més d’un mes i amb unes quantes plogudes la cosa ha esdevingut a pitjor. Les fotografies parlen: els camins de vianants plens de brossa, les zones de bancs i papereres envaïdes per les herbes…..
I tot apunta a indicar que els treballadors de l’ajuntament, o qui siga el responsable de la neteja, s’acosten ben poc pel lloc. I això no ho diguem nosaltres: ho diuen les restes del “coll verd” que degué morir i que es converteix en pols , com a tots ens passarà, enmig d’un camí de visitants sense que ningú l’haja retirat. (Última fotografia)
De la gran zona d’espai i contacte amb la natura, de l’Aula mediambiental amb activitats per escolars i estudiants que ens va parlar el nostre govern del PP, d’això per ara, res de res.

-