L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de setembre del 2010

El Bloc denuncia agressions de la policia als seus militants en concentracions del 29-S

El secretari general del BLOC, Enric Morera, ha lamentat la reacció “brutal, desmesurada i irracional de la policia espanyola contra la gent que participava ahir en concentracions de la Vaga General convocada pels principals sindicats. Una vegada més, València torna a ser notícia per l’acció de la policia que segueix les ordres del delegat del Govern, Ricardo Peralta”.
Morera ha informat que la càrrega de la policia en el campus universitari, “va acabar amb militants del BLOC JOVE ferits, que tingueren que ser atesos en l’hospital i per eixe motiu, volem que el delegat del govern done explicacions i que demane disculpes per eixe cas de brutalitat policial”.

Segons Morera, “el senyor Peralta, està tardant massa en eixir a donar explicacions de perquè la policia ha estat tan violenta contra uns ciutadans que exercien el dret constitucional a la vaga i el dret a la llibertat d’expressió. Eixos manifestants, almenys els nostres, els del BLOC, no estaven fent cap cosa dolenta i per això no entenem com carregaren contra ells amb una brutalitat desmesurada que no quedarà impune”.

El BLOC ha anunciat que portaran les agressions a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats, un lloc on els darrers mesos s’ha tractat la impunitat total de grups feixistes al País Valencià, mentre que no es fa res per acabar amb la violència contra el valencianisme progressista i altres opcions polítiques allunyades de l’extrema dreta.
Segons Morera, “després de la brutal actuació policial d’ahir, no podem esperar molt més del delegat del govern, que se suposa que és del PSOE i progressista”.

- Nota remesa pel Bloc