L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de setembre del 2010

Compromís recorre davant el TC el rebuig a la creació d'una comissió d'investigació a les Corts sobre el cas Gürtel

Compromís ha presentat al Tribunal Constitucional (TC) un recurs d'empara per "vulneració de drets fonamentals i llibertats públiques" pel "veto" de la Mesa de les Corts Valencianes, amb majoria del PP, a dues iniciatives parlamentàries dels seus diputats.

La primera de les iniciatives " vetades " que han portat a aquest recurs és la petició de creació d'una comissió d'investigació per a " aclarir "la relació del president de la Generalitat , Francisco Camps, consellers i alts càrrecs del Govern valencià amb les empreses investigades en el 'cas Gürtel '. Els diputats de la coalició Enric Morera i Mónica Oltra van registrar la petició el 13 d'abril de 2010.


La segona iniciativa per la qual Compromís recorre és una Proposició No de Llei enregistrada per la diputada Mireia Mollà el 22 d'abril de 2010 a la qual es proposava una sèrie de canvis en la fiscalització dels comptes de l'Administració valenciana per dotar " de més transparència " .

Podeu llegir la noticia sencera de l'Agencia Europa Press

http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-compromis-recurre-tc-rechazo-creacion-comision-investigacion-corts-caso-gurtel-20100922125027.html

En El Mundo:

http://www.elmundo.es/elmundo/2010/09/22/valencia/1285169851.html

-