L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de setembre del 2010

Comencen les millors festes del poble d'enguany


Ahir dissabte van començar les festes de manera oficial. Pel matí vam tindre l’entrada i concurs de xarangues, una festa ben animada i on en participaren 8, amb bona presencia de la Valldigna, representada per les tres xarangues del poble i la de Benifairó.
El jurat va decidir que la guanyadora era “Cafra Nit Band” de Fortaleny, uns moments de l'actuació de la qual podeu vore a les dues primeres fotos. La tercera correspon a una de les xarangues del poble.

I a les primeres hores de la nit tenia lloc “la Baixa”, amb algun canvi en el trajecte per tal de celebrar eixe 125 aniversari d’aquest acte religiós nascut en acció de gràcies al Santíssim Crist per haver protegit Tavernes del “còlera morbo”.
Ens haveu preguntat alguns per la persona que presidia la processó amb “vara de mando”. Es tractava d’Antonio Clemente, secretari general del PP valencià i diputat. El polític del PP es va incorporar a la processó a l’altura del Carrer Sant Roc i en va ocupar la presidència que hem de suposar li va cedir gentilment el nostre alcalde, del seu mateix partit.
¿Què si això pot ser, ocupar la presidència en lloc de l’alcalde? La veritat no sabem que dirà el protocol al respecte per la seua condició de diputat i si diu alguna cosa, però si que hi ha molta gent de Tavernes, en especial en els cercles polítics, que no li va fer molta gràcia i més això de la “vara de mando”, perquè ells no l’havien elegit.
Per tal d’equilibrar les coses i que ningú s’ho prenga malament, que estem en festes, pensem si a la “Pujà” es podria convidar a Alarte, Morera i Sanz i que presidesquen conjuntament amb les autoritats l’acte de final de festes.
I avui ha tingut lloc la cercavila de les autoritats pels carrers engalanats i la decisió sobre els guanyadors.
Els guanyadors han estat: 1r Carrer Sant Lluís; 2n Carrer San benet ( el tram entre Barranc i la baixada de Federico Giner), 3r Carrer Calvari, 4r Gómez Ferrer, 5é Sant Joan Bautista i 6é Sant Pere (el primer tram) que s’emportaran des de els 700 euros del primer fins els 100 del final.
Enhorabona a tots
-