L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de setembre del 2010

Així es veia l'incendi a les 9 de la nit des de la platja de Tavernes


Feu clic al damunt per agrandir la imatge.
ULTIMA HORA
Un incendi provocat ha calat foc en l'antic molí de Giner de Benifairó i l'hort que tenia al costat, unes dues fanecades abandonades. Les flames - segons ens han confirmat des de l'ajuntament benifaironer- estaven molt fortes sobre les 10 de la nit mentre una dotació de bombers de la Generalitat, desplaçada des de Simat, intentava controlar el foc.
Es temia que es calara foc una zona de canyar d'un barranquet que va a parar al riu Vaca.
-
-

2 comentaris:

Un de Tavernes ha dit...

Sembla que el piròman s'està "divertint". En estos moments veig des de ma casa que hi ha un canyar del riu encés a prop de Benifairó.

Això és una poca vergonya!!

També m'agradaria dir que he estat seguint les tasques d'extinció de l'incendi de Simat i durant tot el dia no hi ha hagut apenes actuació aerea.

Les autoritats de la Conselleria i de l'Estat han ABANDONAT al poble de Simat i han permés que l'incendi creme tota la muntanya.

Amb un poc d'interés i una bona actuació aerea l'incendi s'havera extingit ràpidament este matí.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Coincideix amb la informació que ens ha dit una de les autoritats valldignenques però que no hem publicat esperant que siga oficial la protesta de l'ajuntament.