L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 7 d’agost del 2010

XXII Cursa Popular a la platja de Tavernes


Més de 1.500 atletes van disputar la vesprada de divendres la popular cursa a la platja de Tavernes. Enguany se celebrava la XXIIé edició – ja han passat anys d’aquelles primeres curses amb patrocini i lliurament de premis i festa a la Bruffols – i com ve essent habitual no va decebre ningú car les mateixes notes de tots els anys s’han repetit: ambient i color dels estiuejants que han seguit i animat als participants en tot el recorregut.
El més ràpid: Luís Miguel Martín Berlanas del C.A. Valdeiglesias amb un temps de 24' 34'', mentre en dones destacava Sandra Díaz del C.A. Alcúdia amb un temps de 31'00''.
El primer atleta de Tavernes en traspassar la meta va ser Jacob Garcia, que entrava el 6é, però no s’ha endut el premi al primer local perquè no pertany al club local i no hi podia accedir, com s’especificava clarament a les bases. Es dóna la circumstància que en aquesta ocasió l’atleta valler del C.A. Alcudia corria sota el patrocini de l’empresa de Tavernes per a la qual treballa, Daysor, i ens han dit que va tindre la gentilesa de donar-li el dia lliure i pagar-li el sou corresponent.
Així doncs, com a primers locals del club cal destacar Jorge Brines Donet en la categoria senior , a José Enguix en veterans i en dones a la gran atleta vallera Rosa Sansaloni, que continua essent un exemple per a tots.


- Els resultats en cursiva i la fotografia estan presos del web del C.A.Valldigna.

-

19 comentaris:

Anton ha dit...

No acabe d'entendre el reglament de la cursa. Per què tens què pertanyer al club atletisme Valldigna per poder obtar al premi del millor corredor local? Que canvien la denominació del premi, i que diguen que es donarà premi al millor corredor del club. Crec que és una discriminació.

foraster ha dit...

Compartisc el que ha dit el company Anton. És una norma discriminatòria, absurda i classista com solen ser els dirigents de quasi tots els clubs i asociacions d'aquest poble. Sóc foraster hi ho he pogut comprovar des que visc ací.
És a dir: si una persona que viu a la Valldigna és la primera en creuar la línia d'arribada, pel fet de no pertànyer al club organitzador no té dret a rebre un premi o reconeixement. Doncs, si que són esportistes els membres d'eixe club, si. De que no.
No tenen vergonya!

Anònim ha dit...

No hi havia trofeus per als "locals" llegiu-se bé el reglament abans de parlar
http://www.calavalldigna.com/platja/reglament.pdf

"Trofeus als cinc primers de cada categoria i al primer de cadascuna d'elles que pertany al club organitzador."
Està clar, no?
Pot ser no agrade, però el C.A. La valldigna deixa forma dona opció a trofeu a un soci de simat, benifairó, o de la xina. És una forma de incentivar que s'apunten al club, no de discriminar.

Al que no li agrade que es queda a casa o que s'apunte al club.

Anònim ha dit...

Tot el que vulgues però és una forma de descriminar. Si al poble tinguerem alguns dels millors atletes d'Espanya que, com és natural, encara que ells ho desitjaren no formarien part del club del poble perquè ací no poden tindré les oportunitats ni mitjans que té en els grans clubs, amb eixa norma no tindrien mai cap premi com a locals.
Podeu donar totes les justificacions, fer les normes que vulgueu i com vulgueu i escriure, tots els reglaments que desitgeu, però pense que seria millor reconéixer que s'ha relliscat i que no tornarà a passar.
No estic en eixe món, però m'agrada l'esport i el seguisc, i a mi, i jo no correc, em fa la impressió que es una norma feta pensant en la gent del poble que ara no és del club i no ho és perquè ací no tenia cap oportunitat d'arribar més lluny.

Anton ha dit...

Qui no és soci que es quede a casa, MOLT BÉ, això és ser democràtic i prou. Està clar que al reglament diu que els trofeus siguen per als primers de cada categoria que siguen socis del club, però això no deixa de ser discriminatiu. Però jo aniria un poc més lluny, si els trofeus estan tancats a tots els empadronats al poble si no estan associats al club? Per què demanen ajuda a l'ajuntament? O és que per a unes coses som bons tots i per a altres sols els associats.

Ja he escoltat veus pel poble que diuen que això és una cacicada.

foraster ha dit...

A l'anònim defensor del club al qual pertany.
No mereixes cap resposta pel to en què has volgut defensar allò indefensable. Tu mateixa t'has qualificat desqualifican-te. Sols vull remarcar la frase final del teu malsonant comentari. "Al que no li agrade que es queda (e) a casa o que s'apunte al club". És a dir, que tu i els que t'acompanyen feu el que us dóna la gana, quan vuleu i com vuleu i a qui no li parega bé, ja sap. Doncs, si eixa és la concepció que tens de llibertat... Vas aviat! Eixos són els valors que inculqueu als xiquets i xiquetes que practiquen esport al vostre club?
Per acabar, tu mateixa et dones a conéixer dient que als qui no ens parega bé allò que feu, que ens quedem a casa o ens apuntem al club. Això és el que voleu? Doncs, espereu-se de sentadets que de parats es cansareu!

Anònim ha dit...

forater.
El que vull dir amb això és el que he dit. Si no t'agrada no participes. Al menys si no m'agrada l'all no en menge. Si vols canviar una norma, apuntat al club i podràs opinar.

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim 4. Tan fàcil que és rectificar i reconéixer els errors. Però no. Erre que erre: Com que manem nosaltres, fem el que volem i si ho estàs d'acord, ja ho saps.
Visca la solidaritat, visca el saber educar als joves atletes, visca el companyerisme entre esportistes i visca el bon exemple.
Ara no és vostra la culpa del tot, sinó de l'ajuntament que ho permet.
I per a mi, tot pareix que és per evitar que puge al podi el corredor Jacobo García, per cert amb qui no cregueu que tinc cap relació.
Si no ja em direu quina finalitat té eixa regla. Va explica-la, perquè pot potenciar els atletes locals no és.

Anònim ha dit...

és per a potenciar els teus comentaris. Sabut!. Així es trameten valors i es fomenta l'atletisme, amb la demagògia de la qual fas ús.

Anton ha dit...

Això va dirigit al que vol potenciar el club.

No es tracta de fomentar l'esport?
Amb eixa norma absurda, i excloent, no fomentes l'esport amic, jo vaig a les carreres populars, i són molts els qui correguem que ho fem com a independents, si el que volem és que tinguen el premi a l'esforç siguen integrants de clubs, que facen les carreres per als clubs, però si no, crec que tenim tots el mateix dret a obtenir els trofeus, o a cas, a les carreres que es paga no paguem igual els independents que els qui pertanyen a qualsevol club?.

Jo mai guanyaré cap trofeu, per què no tinc condicions per fer-ho, però tin per segur, que entrene, i li pose tant de interes com els integrants de qualsevol club. I no estic al club, per què soc corredor popular amb tots els defèctes i virtuts dels dels populars. Quan siga necessari apuntar-se a qualsevol club per poder correr les populars, tin per segur, que deixaré d'anar a les voltes. Jo faig el que vull amb els meus diners, no m'obligueu a pagar quotes.

Anònim ha dit...

si no hi hagueren clubs no hi haurien voltes.
L'home des de el neandertal ha tingut èxit degut a l'agrupació. La individualització ha demostrat ser un fracas històric.

Anònim ha dit...

Els podis i els primers llocs i premis de la classificació no són per als clubs, sinó per als homes i dones atletes considerats en la seua individualitat i esforç.
Caldrà per tant, si penseu així, que feu la cursa per equips i ben nombrosos de gent (un mínim de 10 per equip?) per tal de fer bo això que dius de l'agrupament.

Per als de l'organització ha dit...

Hi hà curses en les quals es premia al primer atleta local, i al primer atleta del club organitzador, pq pot donar-se el cas que el primer atleta del club, com han dit per ahí fora de la xina, i cap atleta del poble tindria premi.

Premiar als de la localitat encara que no siguen del teu club, és tindre un reconeixement per als atletes locals, siguen del club que siguen.

Tenint en compte que l'ajuntament també te a vore amb esta carrera, pel cost que representa la mateixa en subvencions, premis, policies locals, etc... hauria d'exigir-ho si el club no vol fer-ho així.

foraster ha dit...

A l'Anònim defensor de les causes perdudes. Pots estar ben segur que l'últim que faria seria recalar al vostre cocial i socialitzador club. Pel que es desprén dels teus comentaris, amb els quals t'enfonses més cada vegada, posaria la mà al foc i no em cremaria si assegure que eixa norma ha estat proposada per algun dels membres més veterà del club i que no s'ha debatut res, com totes les decisions que adopteu. El capo proposa i la resta assenteixen i peguen la cabotà, com se sol dir, sense parar-se a pensar si això és una norma dicriminatòria.
Pel que fa a l'ajuntament, no cal parlar-ne massa perqué ja sabem de quin peu coixegen (si busquem fisures i deficiències, un per un i en conjunt dels membres del desgovern local, no parariem). Si no es fixen bé en altres coses de major importància, inetrés i repercussió, com voleu ho facen en aquest cas? Els desgovernants de Tavernes haurien d'entendre que si s'estableix algun premi per reconéixer la tasca d'un veí, ha de ser de manera general, sense cap element diferenciador o discriminador, com és el cas. Tots som veïns i contribuients del mateix municipi, no sols els que pertànyen a un club o un altre.

Anònim ha dit...

foraster, enhorabona! has dut la conversa fins al teu terreny. Espere que personatges com tu no recalen mai a ningun club del poble. Llàstima els tindria. Ara si vols torna a encaminar el tema.

foraster ha dit...

Feia dies que nom entrava i per això no havia contestat a l'ínclit anònim que no és capaç ni tan sols de posar-se un psudòmnim per a escriure comentaris totalment anònims.
Si criticar una mesura o decisió tan discriminatòria, anacrònica i injusta com la vostra és portar el tema al meu terreny (no sé quin serà el meu terreny segons tu que ni em coneixes ni ganes tampoc) No sé doncs què serà defensar allò indefensable.
Si algú vol portar el tema al seu terreny a en concret al seu clu, eixe ets tu, anònim.
D'altra banda no accepte felicitacions de personatges com tu que ni tan sols conec. No calia la enhorabona ja que d'això ni guanyem ningú. Tots perdem, fins i tot vosaltres que voleu ficar el clau per la cabota. Quan u s'enganya, el millor i més fàcil és rectificar o almenys reconéixer-ho.

Anònim ha dit...

dons quan vulgues!

foraster ha dit...

A l'anònim. Especifica a què et refereixes amb la teua invitació - "Doncs, quan vulgues"-, perquè en cap moment t'he proposat res en el meu comentari. No m'interessa res de tu. Cal que ho aclarisques perquè no m'agradaria interpratar-ho com una amenaça o desafiament. Podries entrar en un terreny molt perillós i transgressor.

Anònim ha dit...

Quan u s'enganya, el millor i més fàcil és rectificar o almenys reconéixer-ho.

dons quan vulgues!