L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 d’agost del 2010

El PP anuncia grans corregudes de bous el 8 d'octubre mentre retallen diners a les bandes de música i a les escoles

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que l’anunci del Consell de fer corregudes de bous per al 8 d’octubre per demostrar a Catalunya i Espanya el gran interés que els valencians tenim en els bous “no deixa de ser una celebració desafortunada perquè s’emmarca dins d’una campanya del PP per a contestar accions legítimes de parlaments d’altres llocs. Mentre es preocupen en fer sopars i corregudes pagades amb diners públics, les bandes de música continuen sent marginades i les escoles de música també. Cal recordar que el Conservatori de Segorbe, on mana el PP, tancarà el proper curs per les retallades d’ajudes de la Generalitat i això és intolerable”.

Amb l’acte que pensa organitzar el Consell, “també queda clar que el govern de Camps i el PP li donaran abans la declaració de Bé d’Interés Cultural a les corregudes de bous que a les bandes de música, encara que les societats musicals ho estan reclamant i esperant des de fa molt de temps- També és evident fa molt de temps que les bandes no importen per a res a la Generalitat”, ha declarat Morera.

Des de Compromís consideren que estes actuacions, “com la de donar 16 milions a una família de multimilionaris perquè passegen un logo turístic en els avions, no deixen de ser obres pròpies d’un govern amb un problema de ‘faraonitis aguda’ i que no està en contacte amb la realitat i els problemes del dia a dia de la ciutadania. Eixos diners, més que en propaganda, són necessaris per evitar per exemple més desocupats, com els que generarà la Generalitat a partir de setembre en les escoles de música i conservatoris, on molts professors i professores aniran al carrer perquè el govern de Camps no té diners per a la cultura, per a la formació i sí que en tenen per a actes de pura imatge però buits de continguts”.
. Nota de Compromís-Bloc
-

2 comentaris:

Bous al parlament ha dit...

Amb tres garns espases que mataran al poble valencià: CAMPS, FABRA,i RIPOLL. Que acabaran amb enganxades del cas Gurtel, de l'herbicida i la basura. En fí un idea gloriosa per a una estafa darrere d'un altra. I el cos estara ple d'aturats que tindran entrada de protestaper la situació actual de Valencia, Castelló i Alacant.

falcó ha dit...

La situació política i la classe política valenciana, encara que semblen una paròdia o una pel·lícula de Berlanga, o una paiassada dels Esteso, Pajares o Ozores, no són per a riure si ens aturem a analitzar-ho. Ara va i resulta que la festa dels bous, imposada pels espanyols al nostre país medreix ser considerada Bé d'Interés Cultural i per a això, celebrar una macrofesta, amb sopar multitudinari inclòs. Vaja, home! I la FSMCV fa un any que està intentant aconseguir eixa denominació per a les societats musicals valencianes.
Per mi, si volen fer una macrofesta o tirar-se tots de cap des del campanari més alt de València o posar-se tots plegats davant d'un ramat de bous, ja tarden. Ara bé, que celebren tots eixos esdeveniments i fastos amb els diners de tots i que la Generalitat s'estalvia del retall d'ajudes a les societats musicals, escoles de música i tot el que això comporta, no els ho personaré en la vida.
Sóc una persona que no use mai l'insult perquè ho considere una ordinarietat i vulgaritat i que sols usen com a últim recurs els que no disposen d'arguments per discutir o raonar, però en aquest cas no puc deixar de dir el que el cos i l'ànima em demanen. Sou uns malnascuts! (els governants valencians)