L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 27 de juliol del 2010

Ultimes informacions de la InterAMPA

Hem rebut la següent nota:
La INTERAMPA-LA VALLDIGNA informa:
La DIRECCIÖ TERRITORIAL d'EDUCACIÓ de València ha convocat una reunió per al proper dijous, 29 de juliol a les 10 hores.
A la reunió assistiran el director de l'IES JAUME II EL JUST, la directora de l'IES LA VALLDIGNA, Asun Núñez, en representació de l'AMPA IES JAUME II i Imma Cunyat, en representació de l'AMPA IES LA VALLDIGNA. Per tant, les dues representants de les AMPAs, a més a més, representen LA INTERAMPA.
Volem deixar ben clar que no hi ha cap escletxa al si de la INTERAMPA, al contrari, cada dia que passa té més suports i aquest greu problema ha aconseguit una gran unió i consens entre les 10 AMPAs de La Valldigna.
La Interampa té convocada una reunió per al dimecres a Simat a les 20 hores, per preparar la reunió de dijous a València, atenent que els dos consells escolars dels IES es van pronunciar la setmana passada. També recordem que divendres passat es va pronunciar el Consell Escolar Municipal de Tavernes, tot i que a hores d'ara, no tenim constància escrita del document enviat a la Secretària Autonòmica d'Educació, Concha Gómez Ocaña. Segons fons de la inspecció educativa, sembla que pràcticament el doble torn queda descartat.
Entenem que aquesta nova reunió és fruit de la concentració a València dimecres passat. Al voltant de 300 persones es desplaçaren a la Conselleria per donar-nos el seu suport, aconseguint reunir-se amb la secretària autonòmica d'educació.
-