L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 7 de juliol del 2010

TEMA GENERAL: Cierval reconeix per fi el fracàs de la fusió de les caixes valencianes


El silenci sepulcral que ha mantingut la patronal valenciana davant la pèrdua de les caixes valencianes a mans de Cajastur i Caja Madrid va ser clamorós. Inclús es van arribar a fer declaracions en favor d’estes operacions. Ahir, davant els seus associats i com si les hemeroteques no existirem el president la Confederació d'Organitzacions Empresarials de la Comunitat Valenciana (Cierval, Rafael Ferrando, va recular assegurant que les SIP de Bancaja i la CAM “no són, òbviament, els que desitjàvem”.
El president de la Cierval va lamentar que la Comunitat perda els “centres de decisió” de Bancaja i la CAM, i va reclamar el manteniment de les “estructures actuals” per a garantir la seua “proximitat” amb les pymes. Fa un mes no pensava el mateix.
Ferrando va assenyalar que "portem dues dècades demandant entitats de crèdit i estalvi fortes, amb centres de decisió radicats a la Comunitat Valenciana i ara anem a perdre'ls”. Una novetat si ens atenem a les poques pressions que van imposar a Camps per a que no deixara perdre el sistema financer valencià.
En este sentit, el president de la patronal autonòmica va defensar que “les empreses, sobretot les pymes de la Comunitat Valenciana, necessiten centres pròxims de decisió i gestió perquè el finançament fluïsca”.
El líder de la patronal valenciana va passar de puntetes per una de les lacres més grans que afecten a les empreses valencianes. Eixa no és altra que els impagaments de la Generalitat pero Ferrando va generalitzar en totes les administracions per a no avergonyir al president de la Generalitat, Francisco Camps, un dels principals impulsors de l’endeutament de les arques públiques.
I com no el segell conservador li va eixir quan va atacar l’Espanya de les autonomies de les quals va dir que "no son eficaces i soles dupliquen estructures, legislacions i despeses que la fan ineficient”. Segur que Ferrando no coneix el model alemany o nord-americà, locomotores globals molt més descentralitzades que l’Estat espanyol.

-