L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de juliol del 2010

Simat recupera la senda de la Cova de Patricio


Simat ha recuperat la senda que puja fins a la “Cova de Patricio”. La cova està situada en la muntanya del Toro i s’accedeix des de la mateixa població de Simat, pujant per una senda de muntanya que ens porta fins als peus de la cova, des d'on tenim impressionants vistes del Monestir de Valldigna i de Simat, així com una excel·lent vista panoràmica de la Valldigna i de totes les muntanyes que l'envolten.
La recuperació ha estat possible per la col·laboració entre la Mancomunitat de la Valldign i l'ajuntament de Simat, representat per per la regidoria de Medi Ambient, amb el Grup de Muntanya. Tots han destacat la importància de recuperar el patrimoni viari de les nostres muntanyes perquè durant molts anys s'utilitzaven com a mitjà de vida per als habitants de la nostra comarca, i en concret aquest sender estava molt demandat per la població simatera.
El GM Valldigna vol constatar l'esforç i constància que esta realitzant la Mancomunitat de la Valldigna des de fa anys en la en la protecció i conservació del nostre patrimoni històric cultural, així com en la difusió dels valors medi ambienta'ls de la comarca.

Font: nota de premsa del GMV
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Soc un un senderista que esta recorreguent tots els senders de la Valldigna, estic agraït de la tasca que esteu fent per les sendes de muntanya, la meua mes cincera enhorabona a la gent que feu eixa tasca.
Voldria que tindre un poc mes de informació d'eixa senda nova.
gràcies.