L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 21 de juliol del 2010

Resum del 6é Pop al Carrer


NOTA DE PREMSA:
Sisè Pop al Carrer [platja de Tavernes de la Valldigna].

Malgrat la resta d’activitats que es programaren durant el mateix cap de setmana a la platja de Tavernes de la Valldigna, la sisena edició del Pop al Carrer fou tot un èxit tant a nivell de públic com per la qualitat dels artistes que hi participaren.
I és que el Pop al Carrer és ja un referent, una iniciativa única a la comarca, i alhora un bon reclam turístic tant per als residents a la platja com per als aficionats a la música popular de les comarques centrals valencianes, que any rere any s’acosten any a gaudir del festival. Des de l’organització s’entén que és així principalment perquè el Pop al Carrer té la capacitat de crear un ambient festiu i tranquil, ensems, on poder gaudir d’actuacions musicals i teatrals a la fresca, sense preses ni aglomeracions.
En aquesta edició a més a més hem consolidat el nostre lligam amb les Illes Balears, gràcies al suport del Govern Balear i de l’Octubre CCC de València, que ha facilitat la participació de dues formacions, Tiu i Delên, procedents de Mallorca i Menorca, respectivament.
Així les coses, el festival s’encetà, un poc després de les 21.00 h, amb Mariua (personatge encarnat per l’actriu d’Ontinyent, Maria Juan), que donà la benvinguda al festival (amb trage de gala i complements de platja) i presentà al grup Delên, els quals oferiren un repertori que combina guitarres folkies amb música de cambra.
Acte seguit pujà a l’escenari Eva Dénia Trad Quartet, que delectà al públic assistent amb un espectacle de cançó tradicional valenciana (una altra de les novetats estètiques del festival).
La segona part de la vetllada, la més festiva, l’encetaren Tiu, amb les seues cançons amb flaire gastronòmic, i una posada en escena divertida (tots uniformats de cuiners). Ja per acabar, Limbotheque, formació procedent d’Alzira i la Valldigna, presentaren el seu primer àlbum “Mon diable”, al més pur estil cabareter. I en això a les 02.00 h de la matinada s’acabaren les actuacions, una hora prudent per anar a dormir.


Equip Organitzador Pop al Carrer.

-