L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de juliol del 2010

Qui organitza enguany la Fira de Sant Jaume de la platja?


Hi ha rumors pel poble que enguany la Fira de Productes Agrícoles Valencians - Fira de Sant Jaume no l'organitzarà l'ajuntament de Tavernes. Hi ha rumors que s'encarregarà gent de fora, en concret la mateixa que fa uns mesos van organitzar la Fira Medieval al Passeig.

Si els rumors són veritat, en més d'una dècada que porta celebrant-se la fira, seria la primera vegada que l'ajuntament no és el responsable. De tota manera, tampoc és que s'haja notat molt qui l'organitza i des de les primeres edicions fins ara ha anat perdent l'esperit inicial amb que va nàixer i cada vegada hi ha menys productes agrícoles de la Valldigna i valencians. Això si cada any sembla més un mercat normal d'estiu on tot cap.

I que deu haver passat? Doncs ens imaginem que com s'esperava que a l'estiu estaria l'avinguda de la Marina plena d'obres, s'havia decidit inicialment no fer-la perquè no es volia canviar de lloc. Ara resulta que les obres són per a després de l'estiu (esperem, perquè això del Pla Camps....) i, pressumptament, els haurà pillat el bou i haurien decidit donar-ho a gent de fora.

-