L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de juliol del 2010

Notícies de la InterAMPA

Després de la calorosa experiència a les portes de la Conselleria d’Educació a Valencia, on els presents entre ells l’alcaldessa de Simat, Agustina Brines del Bloc i el regidor d’Esquerra de Simat, Joan Sera, hagueren d’aguantar temperatures sofocants de quasi 40 graus ( I les aguantaren!!) poc a poc se van sumant recolzaments: ja tenen el dels tres Ajuntaments de la Valldigna, així com de la Mancomunitat.
Qui ho havia de dir!. El PP de Tavernes se suma al carro quan uns dies abans en el ple havia rebutjat la proposta del Bloc de sumar-s'hi i recolzar les iniciatives de la InterAMPA. Bé, rectificar és de savis i esperem que el pes del nostre alcalde servesca per canviar les postures del seu partit a Valencia, talment com es va canviar l'adscripció.

Fonts de la InterAMPA ens han confirmat que ara s’està efectuant una recollida de firmes als tres pobles per tal de rebutjar el doble torn. A vore si ho aconsegueixen, perquè si el tema dels barracons s’ha paralitzat sense dubte es deu a les seues mobilitzacions.
També han demanat als Ajuntaments que convoquen una reunió a alt nivell amb la Conselleria, per recolzar la postura de les AMPES.
Igualment s’han adreçat als diversos grups polítics i ajuntaments per informar-los de tot el que ha passat aquests dies i la postura de les AMPES.
Després d’una detallada explicació de totes les accions dutes a cap, mobilitzacions i reunions a València indica la carta que la InterAMPA continua defensant la proposta d’un curs més a les escoles i manifesten el seu dubte que les obres s’acaben a desembre.

Per últim, s’ha escrit a la Conselleria una carta i s’hi sol·licita l’anul·lació de la proposta del doble torn en base a les lleis i normes que estan vigent, ja que al contrari del que manifesta la norma general de matriculació l’ensenyament en doble torn conculcaría pressumptament els principis de que els alumnes han de poder accedir simultàniament a diversos ensenyaments reglats.

Podeu vore també, per completar la informació, el vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=N1M4n_ytTGs
-