L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 9 de juliol del 2010

NOTA DE LA INTERAMPA DE LA VALLDIGNA

ELS PARES I MARES DE LA VALLDIGNA ES CONCENTREN A TAVERNES DE LA VALLDIGNA

Al voltant de 300 persones s’han concentrat avui dijous davant l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per exigir a la Conselleria d’Educació que atenga les propostes que La INTERAMPA de La Valldigna va plantejar. A més a més, els representants s’han entrevistat amb l’alcalde Manolo Vidal i el regidor d’Educació, Salvador Ribis. Aquesta concentració és una mesura aprovada en l’assemblea que tingué lloc el passat dimarts. A la concentració s’ha sumat la presidenta de l’Associació de Veïns de Tavernes, Maria Luisa Grau, que ens ha donat el seu suport.

Durant l’entrevista, l’Ajuntament ha donat el seu suport incondicional a les propostes que els pares i mares estan defensant des de sempre. A més a més, ens han confirmat que no prendran cap mesura d’àmbit municipal respecte d’ubicar els barracons en la zona dels “Sequers”, sense prèvia consulta a La INTERAMPA. Per part dels representants de La INTERAMPA els han transmès que van a continuar en el full de ruta planificat.

La INTERAMPA manifesta que la concentració prevista per al proper dilluns, 12 de juliol, continua convocada, encara que ja sabem a hores d’ara que Conselleria ja ha descartat posar els barracons en el pati dels IES. Aquesta grata notícia l’hem rebuda amb gran satisfacció. En canvi, la decisió definitiva que ha confirmat la Conselleria de crear el doble torn, ens ha paregut desafortunada, donat que molts alumnes assisteixen a classes dels Conservatoris de Música, Escoles de Música i altres, són esportistes federats de clubs que practiquen diferents esports a La Valldigna i fora de la comarca. Aquest doble torn suposaria la renúncia d’aquestes activitats tan arrelades entre l’alumnat dels tres pobles. Cal afegir que el Subdirector Territorial, Ramon Esteban ja havia deixat caure aquesta possibilitat i ja li vam manifestar el nostre desacord i rebuig amb els mateixos arguments. Per tant, La INTERAMPA entén que l’opció de col·locar els barracons a la zona dels “Sequers”, també queda descartada.

Els ajuntaments de Simat i Benifairó han comunicat a La INTERAMPA que tenen el seu suport perquè consideren que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, han de romandre a les respectives escoles de primària fins que les obres del nou IES estiguen acabades. A més a més, han assegurat que pagaran el cost d’un autobús cadascun.

Cal afegir que demà hi ha prevista una reunió amb el president de la Mancomunitat de La Valldigna, José Luís Ferrando, per informar-li de la situació actual i demanar-li el seu suport. Pel que podem avançar, d’entrada ja hem rebut també el seu suport en nom de la Mancomunitat

Per tant, satisfacció des de La INTERAMPA perquè els tres Ajuntaments, Mancomunitat i Associació de Veïns de Tavernes ens han donat tot el seu recolzament. Manifestem que continuem defensant la retirada de l’ORDRE de Conselleria per la qual l’alumnat del primer cicle d’ESO passaria als IES. Instem a la Conselleria a que acabe les obres de l’IES el més aviat possible i que el proper curs 2010/11, l’alumnat de primer i segon d’ESO es matricule als centres de primària corresponents. No volem dobles torns ni barracons. Aquesta proposta és la que volem i defensarem el proper dilluns a València.

Agrair a totes les persones, pares, mares, professors, professores i mestres, que estan fent possible que aquestes accions ens porten a aconseguir les nostres propostes, propostes sensates, coherents i en benefici dels nostres fills i filles. Les convoquem a la concentració multitudinària de dilluns vinent davant de la Conselleria i esperem tornar amb la nostra proposta signada definitivament.

La Valldigna, 8 de juliol de 2010.
LA INTERAMPA – VALLDIGNA
-