L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 23 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Punt info a La Goleta??


S’havia pensat en posar un punt d’informació turística a la platja de la Goleta i el punt triat va ser la Plaça dels Tarongers. Era una manera com un altra de potenciar els serveis en aquesta platja, i més després de la consecució de la Bandera Blava.
Un conegut constructor va cedir amablement la caseta que tenia en un altre lloc i segons ens han dit, allí s’havia de desplaçar per a treballar i donar complida informació als veïns i turistes de la zona alguna de les persones que hi ha en el punt informatiu de l’Avinguda de la Marina.
Ja som practicament a finals de juliol. La caseta continua tancada.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

si l'ama del info tourist no vol anar, no anirà.

Veí de la Goleta ha dit...

Però el servei no és municipal? No hi ha un/a regidor/a resposanble de turisme que ho coordine tot això?
I els becaris de la Dipu, no n'hi han per anar? O si no que contracten i donen treball. Poble tercermundista.

Un de Tavernes ha dit...

Crec recordar que ja fa uns anys van comencar a construir una caseta infoturist d'obra i quan estava quasi acabada la van tombar.

Supose que aquesta construcció degué costar diners a l'Ajuntament.

Diners que es van perdre i no van ser aprofitats.

Després ens preguntem com pot ser que l'Ajuntament tinga tants milions de deute.

Per cert, si necessiten personal, ja va siguent costum que tots els estius treballe a l'infoturist la mateixa persona relacionada amb el PP, m'extranya que enguany no estiga.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Comprén, Un de Tavernes, que de vegades no cal ser tan directes i ens estalviem problemes.
Gràcies per la comprensió.

Anònim ha dit...

Eixa persona ja està col·locadeta!. ah vehí de la goleta, els de la dipu estàn a la paltja accessible, així els compis de vadepsa no se'ls veu el rabo, ja que no disposen de personal per a banyar. De passo la neboda d'algun regidor també xupla.