L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Banquets


Només fa uns mesos que els van instal·lar, els banquets, i les fixacions amb el terra ja comencen a trencar-se i a donar problemes. Les fotografíes parlen. I no anem a dir-res de la manera i lloc on s'han instal·lat alguns,a un pam del carrer i en revoltes.
Ara, quan l’obra deu estar en garantía perquè no fa encara un any i ens podem estalviar uns dinerets, cal dir a la concessionària del projecte que faça un bon repasset i millore les fixacions. Al pas que van, en uns mesos més estaren desfetes pel rovell i els banquets mig trencats. Temps al temps.
-