L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 27 de juny del 2010

Notes breus

De vegades ens envien correus electrònics, no comentaris a un notícia, fent-nos algun apunt o observació sobre un tema del poble. Perquè ningú no es pense que no ens arriben o no volem publicar-los, ací tenim els últims:

Un amic ens diu que "la pantalla gegant de davant del pavelló i on es va vore el partit d'Espanya el passat divendres va estar pagada pel Club La Vall d'alfandec".

Un altre lector ens diu sobre l'empresa de Socorrisme que "encara que hui ha tret el Levante la noticia de que estan fent-li sabotatge, el diari no diu que fan moltes hores, crec que 10 hores i que sols tenen 20 minuts per a dinar i ho han de fer en la platja i que només hi ha quatre del poble".

Un altre es queixa que "l'Ajuntament esta en crisi pero el partit que governa no fa res per la seua part. I ens diu que "divendres a les 00:30 en la biblioteca hi havien tres xics estudiant i un TROYANO DE GUARDIA, que no pot fallar. Hem d'estalviar un 5% del capitol de personal dels presupostos pero el PP només fa que que gastar i gastar".
Gràcies per la col·laboració
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorra y referente a los señores troyanos no se podria ver que interes hay en el ayuntamiento para que siempre los tengamos en todos los sitios. A ver si es que hay algun interes por parte de alguien, pregunto yo.

Anònim ha dit...

Açò dels TROYANOS ja comença a fer molt mala olor. Això porta a que pel poble hi haja comentaris que si alguns empleats de l'ajuntament no han entrat al seu lloc de treball a través de cap concurs sino que pressumptament podrien estar subcontactats per Troyano que es qui els paga el sou i qui, per supost, el benefici com empresa.
Si hem de fer cas als comentaris, això sería afavorir sempre a la mateixa empresa, quan hi ha empreses del poble que no veuen ni un duro de l'Ajuntament.

Juan al Reyet ha dit...

Això del sabotatge es cert? s'ha trencat la barca? no tenen repost?, este cap de setmana he vist que hi ha pals que tenen fil i no tenen bandera, no posen mes banderes perquè ho no tenen mes o no volen?.
A més, els pals els posa l'ajuntament?,.
Hi ha hagut constància de queixes per part de la població de que no havien col·locat banderes. Pot ser per això han fet aquesta nota de premsa?. Antes de que et peguen, pega!, no?

En els últims anys la CR ha sigut víctima de robatoris, desperfectes i actes vandàlics i ni una sola vegada els han donant el suport de l'ajuntament. Sols heu de tirar d'hemeroteca, fins hi tot han hagut judicis a menors.
Però això no ho diu el periodista i si que fa al·lusió a que abans la portava CR, i això pot dur algú a fer-se una idea ben erronia de qui pot ser.

Ho qualifique deplorable, i aconselle des de ací al periodista de fer periodisme de veritat i investigar un poc!
Per exemple estudiar les diferents memòries presentades. Si no pareix una caça de bruixes!.
I no oblidem que quan acabe la partida el peó i el rei tornen tots al mateix calaix, arrieros somos!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Juan, si pot deixar de costat els noms particulars, millor que millor. Es pot dir igual la idea que tinga vosté i la seua opinió sense comentar directament ningú.
Gràcies per la comprensió.

Anònim ha dit...

a les hores no soc mes que un altre anònim. Quan pugues canvies el nom del nick.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ha dit: "A les hores no soc més que un altre anònim...."

Aclarim la nostra frase: "Juan, si pot deixar de costat els noms particulars, millor que millor".

A la frase, no ens referiem a que no use cadascú el seu nom particular per firmar. Tant de bo tots firmaren amb un nom i no tindríem la confusió d'anònim.
Ens referiem a la conveniencia de no fer critiques o comentaris concrets a persones físiques, sense responsabilitat política, de govern o decisió, i usar el seu nom particular.

banyiste matiner ha dit...

YE PUES L'AMBULANCIA QUE TENEN I LA MOTO A LES 10'30 11'45 PER NO DIR MES TARD FEIEN ACTE DE PRESENCIA A LA PLATJA DE TAVERNES,QUE ES POSSEN AHORA DE MILLONARIS O QUE....JOCREC QUE HA EIXES HORES LA GENT JA TINDRIA QUE ESTAR EN EL SEU LLOC,CONPROBAR EL ESTAT DE LA MAR PER ALS Srs.BANYISTES I LA BANDERA D'INFORMACIO O ALERTA PER ALS BANYISTES CORRESPONENTS....O ES QUE APRIMERES HORFES DEL MATI LA GENT QUE PODEM NO NADEM.
EL QUE LLEGA TARDE NI OYE MIS NI COME CARNE.