L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


El jocs infantils que s'han instal·lat en passar el mur de defensa, a la falda de la Muntanya de Les Creus no deuen de ser molts usats pels xiquets per les noticies que tenim.
Això no lleva perquè estiguen ple de pedres, que les lloses de suro estiguen algunes soltes o trencades i arrancades. Com ens diu la nostra comunicant el personal de la neteja i manteniment no s'hi acosta massa.
Serà potser perquè l'ajuntament ha oblidat que allí hi ha una instal·lació de jocs....
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pots estar tranquil amic, deu ser una tònica dominant als parcs infantils de la Valldigna. A Benifairó estan igual, millor dit, estan desfets!!
Al Pí, ja no hi han engrunsadores!! Una es va trencar durant l'hivern, i jo vaig pensar, com que fa fred i els xiquets no van al parc, ho arreglaràn a l'estiu. Doncs no!!! Ni estiu ni hivern, ahi ho tens, els xiquets sense engrunsadora. També podem fer menció de com està eixa especie de tobogà amb plataformes i escales de corda de fil d'aram, que a més a més estàn trencant-se. Després als altres parcs que hi han et puc dir que compartixes l'espai d'oci dels xiquets amb els contenidors soterrats, que encara que estàn soterrats de vegades el fem s'amuntona al costat, caques de gossos, etc... Et puc dir, que eixe mateix parc te dos carrers transitats un a cada costat, tot i aixó, no existix cap tipus de tanca o malla de xarxa que puga evitar la fujida d'algun xiquet cap a la carretera. Humilment crec que a ninguna persona li agradarïa dur al seus fills, nets o besnets a parcs on resulte perillòs jugar, però això es el que tenim. Sabem que la normativa europea al respecte no es de obligat compliment, però s'agairïa, per part de qui corresponga, que adequaren minimament els espais publics, tot aixó va en benefici del propi poble!!!
En fi, llàstima no tindre fotos com tú!!

Anònim ha dit...

Efectivament, com Anònim deu saber, això ho vam tractar no fa molt en un ple. Es va dir que els jocs del costar de l'escoleta infantil es van a canviar de lloc i per als altres que no trobavem les peces de recanvi i que només en tindriem s'anaven a reparar. Això, segur que Anònim ho sap.
De tota manera, la previsió com es va dir en el ple, es durant l'estiu procedir a les millores.

Anònim ha dit...

Al anònim que parla de Benifairó.... no és ben cert el que dius.... i crec que no tens fotos per què realment no existeix tot el que dius... Lo de tenir trafec a dos costats.... també a Tavernes ho tenim.... al Passeig Colom, i la Plaça Espanya.... I perdona.... sobre la bruticia de Benifairó.... molt per baix de la de Tavernes ni punt de comparació.... I t'ho diu un de Tavernes que per motius de treball, es desplaça dia a dia a Beni

Anònim ha dit...

M'agradaria saber com enviar-vos una informació privada amb fotos incloses per a la seua publicació.
aquesta es la meua direcció de correu: bp.21@live.com

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nostre correu és

lacotorradelavall@gmail.com

Hi podeu enviar tot allò que considereu és publicable i d'interés general.

Palometa ha dit...

Realment, Tavernes està fet un asco! Brut, mancat de manteniment en les infrastructures, mancança de servicis.....

Anònim ha dit...

es la segon vegada que ehu dic,ara que putge la mirada dde la cotorra al jardi que hi ha supossadament entre el carrer fontetes de cantus i carrer figueretes,per-ha millor referencia a rincho de muro, i de passo li pegues una miraeta al muro i voras voras com caus badavadat de la merrrrr que hi ha.