L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de juny del 2010

11 DE JUNY: FEM DOS ANYS!!!


Sí, amigues i amics, avui 11 de juny fem dos anys. Dos anys ja que estem amb vosaltres amb el compromís de contar-vos coses del poble i de la comarca, sobre tot incidint en aquelles que no tenen massa ressó als mitjans de comunicació, bé perquè se’ls passa, bé siga perquè no són “atractives” o bé són compromeses.

Unes quantes xifres de resum d’aquests dos anys: En aquest dos anys hem superat les 112.000 visites essent el dia de major activitat el 20 d’abril d’enguany, amb un total de 701 entrada al blog. La gent que ens visita es majorment de la comarca i de l’Estat, amb un 98’6 %. Li segueixen les visites des dels Estats Units amb un 0’4 %, Alemanya un 0’2% i el Regne Unit amb el 0’1, sense oblidar que també en visiten de tant en tant amics de Colombia, Polonia, França, Andorra...

Com diu La Cotorra, la nostra mascota: “Som internacionals”, encara que ella ben escamada que s’ha quedat les vegades que hem rebut, des de l’estranger i en anglés – ¿serà algun alumne avantatjat de Font de Mora?- ofertes per incorporar nous continguts que, la veritat fa anys, en temps de la dictadura, eren molt cridaners per la manca de roba dels personatges. Coses de la xarxa!

Una vegada dita aquesta anècdota, us volem agrair el recolzament que signifiquen els vostres comentaris; els correus on ens informeu d’alguna cosa del poble i, la veritat, esperem que continueu així i us encoratgem a continuar col·laborant-hi.

I ara... xin, xin!! a la salut de tots vosaltres, amics i amigues.

-

1 comentari:

vicent ha dit...

Felicitats Cotorra. I per molts anys.