L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 de maig del 2010

XIV Setmana Ciutadana

L’Associació de Veïns La Valldigna celebra enguany el 25é aniversari de la seua creació amb la celebració de la “XIV Setmana Ciutadana” que tendrá lloc al llarg de tota la semana. Els actes s’han anunciat tots a la Casa de la Cultura a partir de les 7 de la vesprada.

La “Setmana Ciutadana” es convoca amb el lema general de “Fent ciutat” i s’inaugura dilluns amb un parlament de l’alcalde, Manuel Vidal, i de la presidenta de l’entitat, Maria Lluïsa Grau, que donaran pas a una xerrada de Joaquin Giner sota el títol “100 anys de Federico Giner”.
El dimarts la interventora municipal, Angela Benavent, ens parlarà de “Competències, recursos i situación actuals dels ajuntaments”.
El dimecres Miquel Joan dissertarà sobre el Castell de la Reina Mora amb una xerrada que du per títol “El castell de Marinyén: una aproximació histórica”.
El dijous, el coordinador de la Unitat del Servei de Cirugia de l’Hospital “Doctor Peset”, Vicent Garcia, parlarà sobre “El cáncer de mama”.
Els actes es tanquen divendres, dia 14, amb la visita del president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna per parlar sobre “Les mancomunitats de municipis”, a la qual seguirà la cloenda que farà el president de CAVECOVA, Joan Antoni Caballero, i la mateixa presidenta de l’Associació. En acabar se servirá un vi d’honor.
-