L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de maig del 2010

ULTIMA HORA: Zapatero rectifica


El Govern ha donat marxa enrere i ha publicat una modificació en el BOE per endarrerir les mesures publicades ahir. D'aquesta manera els ajuntaments podran endeutar-se enguany i serà a partir de l'1 de gener i fins el 31 de desembre del 2011 quan no podran demanar prèstecs per finançar inversions.
Ara, els municipis espanyols tenen els sis mesos que queden del 2010 per a sol·licitar crèdist i finançar els projectes d'enguany. A la noticia que hi ha a continuació, podeu vore quins són els projectes previstos per enguany i que no s'hagueren pogut executar sense aquesta rectificació.
.