L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 de maig del 2010

Quarta jornada de la Setmana Ciutadana

La quarta conferència organitzada dins dels actes de la Setmana Ciutadana va estar centrada en la sanitat i en concret en el "Càncer de mama". Va estar a càrrec del nostre paisà, el doctor Vicent Garcia Font, coordinador del Servei de Cirurgia de l'Hospital Doctor Peset de València.
L'assistència de públic va ser tanta com a les primeres conferències, però s'hi ve donant el cas que els assistents van variant segons l'interés que tenen en la xerrada. Per tant, i donat el tema tan específic, foren moltes i molt diverses les preguntes a nivell tècnic que li feren a Vicent Garcia, i com que el tema és ampli i interessant per a totes les valleres i vallers, vàrem quedar emplaçats a una segona conferència. Com a nota anecdòtica vam saber que el nostre conciutadà, el doctor Garcia Font, és un gran especialista en Egiptologia.
La presidenta, Maria Lluïsa Grau, com sempre, va agrair l'interés del doctor per venir a Tavernes i anuncià un canvi per a la cinquena i última conferència, prevista per avui divendres, i que tractarà sobre la Mancomunitat de la Safor. I és que, per qüestions relacionades amb un viatge imprevist, no estarà present l'actual president, Alvar Català, i el substituirà el nostre veí, regidor de Tavernes i vicepresident de la Mancomunitat de la Safor, Salvador Blasco. Les jornades seran tancades per Joan Antoni Caballero, el president de CAVECOVA.
La Cotorra confia en una bona assistència al darrer acte i acomiadament d'aquestes jornades i vol agrair des d'ací, fent-se ressó del que diuen els assistents, l'esforç i interés que ve demostrant l'Associació de Veïns "La Valldigna" amb l'únic objectiu d'aconseguir per una banda unes millors condicions i qualitat de vida i per una altra arribar a un millor coneixement de la nostra comarca.
-