L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de maig del 2010

L'atur puja en abril i el Govern Valencià no fa res

El País Valencià, amb més de mig milió de valencianes i valencians sense treball, té un atur superior a la mitjana estatal i mentre això passa el nostre govern, el Consell, està paralitzat des de fa molts mesos i pendent amb tots els cinc entits pendents dels tribunals i no dels ciutadans i els seus problemes.
El Sindic de Compromis, Enric Morera, ha dit que "la terra de les oportunitats i de la prosperitat només existeix en els somnis de Camps, perquè mentre que en altres autonomies s'ha generat ocupació, ací s'ha seguit destrossant i a l'abril han perdut el seu treball 3.233 persones, arribant a la xifra de 516.821 desocupats. És l'única cosa que podem dir on som capdavanteres, un lideratge trist i que nosaltres no desitgem".
Per a Morera, “la creació de llocs de treball i el manteniment dels existents no és cap prioritat per al Consell de Camps. Esta afirmació és indiscutible perquè els números són escandalosos”.
El lider del Bloc assegura que la reunió de demà entre Zapatero i Rajoy, “és una trobada molt preocupant perquè un dels temes que van a tractar és el de la fusió de les caixes d'estalvi i tots sabem el gran interès de partit que té el líder del PP perquè Caja Madrid prenga el control de la CAM, una cosa que serà molt perjudicial per a l'economia valenciana i especialment per al sector productiu i inversor del sud de la nostra terra. Evidentment, quan PP i PSOE s'ajunten, els valencians no podem fer altra cosa més que tremolar, perquè sempre eixim perjudicats”.

Extracte d'un comunicat del Bloc
-