L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de maig del 2010

La coalició Compromís s'ha presentat oficialment a la Safor-Valldigna


El secretari general del BLOC i síndic a les Corts, Enric Morera, la portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià i diputada, Mònica Oltra, el portaveu d'Els Verds-Esquerra Ecologista del País Valencià, Carles Arnal i el regidor-portaveu del BLOC a l'Ajuntament de Gandia, Josep Miquel Moya han presentat aquest matí a la Safor-Valldigna la Coalició Compromís, amb la qual les tres formacions concorreran a les eleccions autonòmiques. L’acte ha tingut lloc a la capital de la comarca, Gandia, i en les seues intervencions els polítics han remarcat el “compromís” de treballar per la nostra terra. Entre les frases més cridanres pronunciades a l’acte citarem:
.
JOSEP M MOYA: “Compromís ha estat en moltes ocasions l'única oposició real i efectiva al PP, perquè el PSOE moltes vegades ni està ni se l’espera”
.
CARLES ARNAL: “Cal canviar el nostre model econòmic. Defensarem una nova economia basada en la sostenibilitat i això es traduirà en mesures que afectaran a tots els sectors”
.
MÒNICA OLTRA: “Tenim un nivell de corrupció molt generalitzat, perquè hi ha un nivell de democràcia molt baix i calen mecanismes de control...”
.
ENRIC MORERA: “Compromís és el revulsiu per aconseguir el canvi que necessita, que està demandant la societat valenciana”.

-