L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 de maig del 2010

C.P. Alfàndec guanyador de la campanya "Per a evitar les entropessades".


El C.P. Alfàndec de Tavernes ha estat el gran guanyador de la campanya escolar “Per a evitar les entropessades”.
El premi als centres escolars l’ha obtingut gràcies al treball fet pel professor Josep Chordà Queral, que ha impartit cursos en el col·legi valler i ha estat l’autor de la memòria presentada. Són 800 € en material didàctic al centre.
El Primer Premi de la provincia de Valencia en la secció escolars i modalitat arts plàsticques ha estat per a Eric Magraner Talens, del 4r curs de primària. El premi és una Consola WII sports.
Les personalitats assistents foren la consellera de Benestar Social Angélica Such Ronda, el director general d’Ordenació i Centres Docents, Rafael Carbonell Peris i el director general de persones amb discapacitat i dependència, Pedro Hidalgo Caballero.

La Cotorra els dóna als dos l'enhorabona!!!
-