L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 5 de maig del 2010

Beques de la Dipu aquest estiu

A l’estiu, la Diputació de València i l'ajuntament de Tavernes (suposem que també la resta de municipis de la Valldigna) t'oferixen la possibilitat de realitzar pràctiques. Seran 19 els joves que acollirà l’ajuntament valler per acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.
El programa està dirigit a joves de 18 anys o més,estudiants universitaris o de Formació Professional, que vulguen realitzar practiques durant els mesos de juliol, agost i setembre.
Cada ajuntament decidirà el perfil dels candidats i realitzarà la selecció, basant-se en les seues necessitats i en els llocs disponibles.
Per aquesta iniciativa, s’han destinat els fons necessàris per les cobertures d'assegurances i la beca que cada alumne rebrà durant les seues pràctiques: 500 € al mes, o el que és el mateix, 1.500 € per la totalitat.
En el cas de Tavernes, podeu arreplegar més informació en el web de l'Ajuntament www.tavernes.org o si vols passa’t per l'ajuntament ( Plaça Major, 1 – Secció de Personal) o informa’t al telèfon 962824015 (ext.1133-1120) .
Com sol dir-se en casos com aquest, PASSA-HO a les teues amistats.
-