L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 30 de maig del 2010

A Benifairó, gran èxit d'Un vol per la Valldigna


Tal com estava previst, ahir dissabte a Benifairó va tindre lloc l'activitat “Un vol per la Valldigna”, que va resultar tot un èxit de participació i de gran interés per part dels assistents.
La vesprada va ser de festa amb una desfilada pels carrers de Benifairó dels cabuts dels científics Arquímedes, Leonardo da Vinci, Marconi i Einstein, i una exposició d'avions i helicòpters teledirigits, a gasolina i elèctrics, de totes les grandàries i models i com no, amb un hovercraft i uns helicopters que després feren una passejada per la Valldigna. Vam comptar amb la presencia de José Vicente Ferrando Enguídanos, que malgrat el cognom no és de Benifarió, set vegades campió d'Espanya d'aeromodelisme, que va col·laborar en què la demostració del vol d'aparells fos un èxit i arrencara molts aplaudiments del públic expectant.
A la nit, més de 200 persones es donaren cita a l’Auditori de Benifairó per a vore “UN VOL PER LA VALLDIGNA”, visionat de diferents vídeos de la “Copa Icaro” i d'algunes competicions estrangeres, com la celebrada a França, que va ser de molt grat dels assistents pels vestit que s'usaven.
.