L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 d’abril del 2010

Alguns objectes robats es poden vore a la Caserna de la Guàrdia Civil de Tavernes

La Guardia Civil, a la caserna de Tavernes situada a la zona d'Els Sequers, s'està mostrant els materials recuperats dels robats en aquestss darrers dies. La Guardia Civil cita personalment a totes les persones que han estat victimes de robatoris a que vagen a vore si hi ha alguns dels seus objectes personals. Esta ple d'ordinadors portàtils, càmeres de fotografia, de video, rellotges, televisors. En general la gent espera que açò servesca perquè no torne a passar més, tot i que no troben els seus articles personals. El fet per estar satisfetss és que van caent algunes bandes que operen a la zona. El resultat bo serà que no tornen a delinquir a la zona de la Valldigna, ja que les desfetes que fan per entrar, la forma que embruten i maltracten els mobles es quantiós.
Algunes persones que han anat per vore si estava algun dels seus objectes personals lliguen molt la visita de la setmana passada a Tavernes del delegat del Govern, sr. Ricardo Peralta, al qual li explicaren els robatoris massius a la platja i el tema de les taronges.

Per cert ahir un comprador de taronges de Tavernes ens va mostrar un hort al camí del Tol.lo que acabaven de robar per la nit. Es podien vore les marques sobre la brossa banyada, així com mig hort collit, amb taronges bones a terra, les que cauen i no arrepleguen. L'hort esta al costat del Motor del Tol.lo, al mateix camí entrant cap a Tavernes, al costat del riu. Son taronges valencies que s'estan pagant al mercat sobre unes set-centes pessetes l'arrova.