L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 6 de març del 2010

Si més no, potser si , potser no

Veí afectat del carrer la Barca, ens envia aquest escrit per a la seua publicació:
L’home és l’únic animal que ensopega sempre amb la mateixa pedra , és un refrany que a la gent de la Valldigna en general i de Tavernes en particular no li ha de resultar massa estrany.
Ja fa molts anys, un alcalde valler ens va ficar a sobre, un mur de contenció que tancava l’eixida de la vall a la mar i bescanviava la geografia i la climatologia de la nostra estimada vall , passant a ser una mica menys digna. D’aquella bestiesa cap habitant de la vall va treure cap contraprestació pública o personal, si més no, potser si , potser no... però el mur de l’autopista restarà per molts anys.
Molts anys desprès, un altre alcalde valler ens va ficar a sobre un perill descomunal que travessava tota la vall per l’ombria i bescanviava la geografia i l’entorn mediambiental de la nostra estimada vall, passant a ser una mica menys digna i encara més, posava en dubte la salubritat pública de la nostra gent. D’aquella bestiesa cap habitant de la vall va treure cap contraprestació pública o personal, si més no, potser si , potser no... però la línia d’alta tensió restarà per molts anys.
Carrer La Barca nº 21 , quatre gotes d’aigua i una quarta part del poble sense llum. El problema sempre el mateix , un antic transformador elèctric públic a dintre d’una comunitat privada de veïns. La solució sempre la mateixa , un camió amb un container que porta al damunt un generador que nit i dia , nit i dia sense parar , dóna potència al transformador. Soroll i tremolor continuada i el veïnat a fer punyetes.
I l’actual alcalde valler sense adonar-se de les molèsties causades al veïnat o si se n’adona, no hem vist solucions..
La nit del 5 de març del 2010, un altre espectacle per recordar, des de les vuit (8) de la nit fins les dues (2) de la matinada sense llum, amb el perill del menjar podrint-se a la nevera , sense contemplacions amb els nostres majors que viuen a pisos alts sense ascensor, xiquets i nadons amb la por al cos, etc.
L’alcalde actual amic i company d’aquell de trista memòria, el qual ens va ficar l’alta tensió a sobre, no pot treure cap contraprestació per a bé del poble a una empresa que tant de mal li ha fet a la vall i solucionar d’una .... vegada el problema de la llum, si més no, potser si , potser no... Set-cents dotze anys desprès, cap valler creu que viu a una vall digna.

Un sobradament afectat entre els més de mil.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No sols el divendre 5, també el dissabte 6 vam estar amb talls de llum també tot el dia, i des de l'Ajuntament NO SABIEN RES DE RES ... Bé, la policia ens deia que anerem a protestar a l'oficina del consumidor d'IBERDROLA, que per cert, és a València capital. UNA COSA QUE AFECTA A MOLTA GENT DEL POBLE PENSE QUE HAURIA DE SER L'AJUNTAMENT EL QUE DEMANARA EXPLICACIONS ...

Anònim ha dit...

A lo millor arribe tard però l'any passat també vaig experimentar talls de llum diaris o micro talls...prou per penjar-me l'ordinador i la feina....vaig cridar a hoberdrola i ningú donava ni solució ni res de res...a la fi l'ordinador es trencà i el seguro de casa es feu càrrec ....li vaig dir a hiberdrola que volia que hem pagaren un SAI per evitar els talls que eren diaris...contestaren que si volia hauria de demanar-ho per escrit però que no tenien constància de ningun tall de llum.....a la fi vaig desistir ja que els talls han parat... El numero fixe hiberdrola és aquest:913648888 si tens ono o similar és gratuït....

Anònim ha dit...

Sí,i més amb l'amistat pública i notoria que hi tenen membres i ex membres del Govern local de Tavernes.

Habitant d'un poble tercermundista. ha dit...

I qué voleu?, si vivim en un poble tercermundista.

Després de 15 anys de govern del PP, 11 d'ells amb majoria absoluta, en este poble s'ha aconsseguit el que semblava impossible, que en compte d'anar avant, com els altres pobles de tamany similar a Tavernes i inclús més menuts, anem arrere com els carrancs.

El tema de la llum, penós, tot el trànsit per dins del poble, els carrers i camins del poble en pèsimes condicions, sense piscina coberta, i un llarguíssim etcétera que fa que este poble haja passat a ser un poble digne del tercer món.

Vitriolo ha dit...

Això ho diràs tu.
Si els sents a ells, estem en el millor poble del món, les perspectives que tenim de futur són meravelloses i tot això que tu dius - i que tants pensem - són confabulacions contra el PP i el seu govern.

un de tants d'este poble ha dit...

La culpa de tot els mals que anem sofrint a Tavernes durant els ultims 15 anys no es ni de l'ajuntament ni del alcalde ni del PP ni de ningu d'estos, la culpa es tota nostra. La situació al poble hui en dia no ha canviat molt des de fa tres anys fins ara i en aquell moment vam decidir que continuaren els mateixos que van decidir entre altres coses possar una linea d'alta tensio que ningù volia. L'any que ve tindrem l'opció de tirar esta colla de l'ajuntament pero lamentablement ens tornaran a enganyar amb promeses com fa tres anys amb el PAI de Bancaixa i tornarem a picar, i tindren que aguantar a Manolo 4 anys mes. Espere enganyarme i en molt de gust em minjaria estes paraules, pero es la dura realitat i es que som nosaltres els que deixem que esta gent ens governe.