L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 30 de març del 2010

Seran per usar a l'estiu o quan?


El Plan E del Govern Espanyol va servir per a construir al Sector 12, pendent d’urbanitzar, una dotació esportiva per valor més o menys, segons indicava el cartell, de 200.000 euros. Alguns de vosaltres ens haveu preguntat pel projecte temps enrere, si ja es podía usar per fer esport i, ací ens havíem ocupat del tema i havíem confirmat que ni s’ha inaugurat ni es podía entrar. Totes les instal·lacions estaven tancades amb pany i clau. I així continúen.
Les obres municipals, amb diners publics del Plan E, es fan fer a un sector a urbanitzar per iniciativa privada. A hores d'ara ni una vorera, ni un carrer asfaltat, ni enllumenat, ni un edifici. Però açò pot canviar, perquè hem pogut comprovar que, per fi, sembla ser que s’han iniciat les obres urbanitzadores. Almenys, des de fa uns dies s’ha tancat i comencen a haver moviment d’obres i màquines. Per si de cas algú no el localitza, el Sector 12 és el situat enfront de la Residencia Solimar.
Doncs bé, ara va i resulta que han tancat el sector i sembla ser també l’accés a les instal·lacions esportives del Plan E (vore fotografies). No sabem si és una mesura provisional o si va a durar el que dure l’obra urbanitzadora.
L’ajuntament ja ens dirà la seua i, si ens ho diu, prometem que ja vos informarem.
Això sí: No pensem siga massa convenient deixar obert el pas a tothom si les obres continúen, i menys a l’estiu, quan pressumptament més es podran usar les instal·lacions. I així contestem la pregunta que ens fa un lector. Haurem d’esperar esdeveniments i vore si les instal·lacions són per a usar a l'estiu o saber quan s'usaran. I també conéixer si hi haurà vestidors i dutxes.

-