L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 25 de març del 2010

La Valldigna conquista l'Aneto i el Mulhacen


Remés per Grup Muntanya Valldigna

"Els muntanyencs del GMV de la secció d'Alta Muntanya i la Valldigna, estan d'enhorabona per la consecució de dos grans cims de la península, durant estos dos últims caps de setmana. El cim de l'Aneto de 3.404 metres, el mes alt dels Pirineus i el cim mes alt de la península el Mulhacén de 3.482 metres, durant este dissabte dia 21 que han viatjat a Sierra Nevada.
L'ascensió del Mulhacén va començar des de la localitat granadina de Capileira situada als peus del Parc Natural de Sierra Nevada, els tres muntanyencs de la Valldigna van continuar fins a la Hoya del Portillo, i fins al refugi Poqueira on passem la nit. De bon matí a primer hora comença l'ascensió al cim i durant la pujada la boira fa acte de presència i hem d'anar tot el grup junts per a evitar perdre'ns. L'ascensió dura unes 4 hores passant per l'antecim del Mulhacén II de 3.362 m. fins a arribar al cim del Mulhacén de 3.482 metres la màxima altitud de la Península. La baixada la fem pel mateix lloc de l’ascensió".
Un nou èxit del grup del qual ens congratulem.
-