L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 5 de març del 2010

I final de la informació del ple: alguna cosa sobre el Pla Confiança

L’ajuntament va acceptar la delegació de competències de la Generalitat per tal contractar, quan es facen, les obres de vestidors i camp de petanca. El projecte està previst a executar dins del pla de la Generalitat destinat a la inversión en municipis i que és més conegut com a “Pla Confiança” del president Camps.
Més que l’acceptació de la delegació, aprovada en el ple passat, el que té més interés per a tots els vallers i valleres són les intervencions sorgides al voltant d’aquest punt i sobre tot l’anunci fet per l’alcalde, Manuel Vidal, que s’està acabant tot el procés administratiu i de licitació de les obres de millora de l’Avinguda de la Marina a la platja de Tavernes.
L’alcalde va anunciar que és qüestió de poc de temps i diguem nosaltres i remarquem que així haurà de ser perquè ¿no han d’estar les obres acabades a principi del 2011? Si és així, i tenint en compte la condició d’obra pública…. pressa s’hauran de donar.