L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de març del 2010

I ara agafeu les branques i troncs...


No, no, tranquils. Que no anem a prendre cap branca ni tronc per pegar o barallar-nos amb ningú.
Simplement és que els amics de les coses d'altri ara ja no es conformen amb les taronges, i també arrepleguen troncs i branques. I el que és més bó: treballen amb moto-serra, per estalviar-se feina i esforç.
Últimament sabem de molt horts que els propietaris han tallat arbres, han cremat el "ramerio" i han deixat les grosses i troncs per tornar a per ells a l'endemà o uns dies després i.... res xe! que s'ho han emportat. I ben talladets els troncs amb la moto-serra, i sense demanar permís ni dir res a ningú.
Així que més d'un s'ha quedat sense llenya per a la xemeneia o per a fer la paella o sense poder cobrar-la, perquè l'havia venuda.
O siga, ja no tenen prou amb els taronges. Per tant i com diu el titular: agafeu les branques i troncs, quan més prompte millor, o es quedareu sense.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Habra que pasarse a GAS NATURAL i la seua calefacció... aixina no tindrem tant de FUM en el POBLE... excepte lo de asfaltos chova ...