L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 12 de març del 2010

"Danys col·laterals" del Dia de la Dona

Primera part:
A la Cotorra li havien contat que l’alcalde, Manuel Vidal, anava a convidar els operaris municipals a una paella demà dissabte per compensar-los tot el maldecap que van tindre dilluns passat amb motiu de l’encontre de les dones de la comarca, ací a Tavernes.
Bé, avui hem sabut que la paella va ser ahir i que l’alcalde va acudir acompanyat per dos regidors del seu partit. El “sarao” es va fer en la “base” i el cuiner un dels treballadors. No hem pogut averiguar si pagava l’alcalde o l’ajuntament. Tampoc té massa importancia, perquè pensem que els treballadors s’ho mereixien després de la resposta que van donar a partir de les 2’30, després del seu treball, acudint a solucionar el “cacau” creat a l’Encontre del Dia de la Dona.

Segona part:
La veritat, no volíem dir res del que va passar eixe dia, perquè després ens diuen que la Cotorra només sap criticar. Però, és que no pareu, eh? Vinga de punxar-nos amb correus electrònics de si sabem això o allò.

Sí, amics, sabem del descontroll! I de la falta de previsió! I s'havia anunciat mal temps. L’ajuntament, els nostres governants, havien d’haver previst el caos i haver suspés l’acte uns dies abans o tindre alternatives clares. No van prendre l’exemple de la Falla la Via i ¡vaja mala imatge que de Tavernes s’han emportat les dones d' Alfauir, Daimús, Gandia, La Font…!
Els caos es reconegut – amb veu baixa - pels organitzadors. Es reconeix que la pluja es va desbordar. Però es busquen disculpes o es culpa a altri. Així ens conten que una regidora culpava a l’Associació de Veïns perquè va voler fer el acte. Com sol passar, els polítics es lleven les puces de damunt i, a sobre, van de víctimes. El cartell ho deia ben clar que l'ajuntament també estava en el fregao. Per tant.... alguna cosa li tocarà, pensem.
No hem pogut saber qui va pendre la decisió de repartir les dones per les carpes de les falles, i aconseguia trencar l'esperit de l'encontre: se supusa que era per juntar-se totes les dones i no separar-se. I no podem respondre a la pregunta que ens feu de per què no es va habilitar el pavelló i s'haguera solucionat una gran part del problema.
El pitjor: moltes dones no sabien qui era el responsable de cada carpa i moltes venien de fora i no coneixien el poble. I així a l’hora de dinar, van faltar moltes coses i una bona amiga ens conta que es va prendre el gelat amb la tapa doblada de la caixa perquè ni cullera els van donar.
En fi, tot un dia d’anècdotes.

5 comentaris:

Follonero ha dit...

Una mostra més del bon saber fer d'aquest ajuntament! L'organització d'events no és el seu fort, això queda més que demostrat. En pocs dies dues "cagades"(amb perdó): el dia de la dona i la carpa follonera! Visca!

Anònim ha dit...

La importància la té des del moment que algú pot pensar que el PP ja comença a fer campanya.
Jo recorde un tentenpie-picaeta que va tindre candidat del PP amb els treballadores de FCC un dissabte a la depuradora la setmana abans d'eleccions municipals. Els mateixos treballadors no s'amagaven després de dir que votarien PP perquè els havien dit que si ells guanyaven les eleccions no canviaria la seua situació laboral.

Anònim ha dit...

Jo el que no entenc és que volien aquestes dones: dinar totes juntes a la Casa de la Cultura? Que el recinte no està per a eixos menesters! El que queda clar és que amb la cosa dels saraus gastronòmics (paelles multitudinàries i derivats), debades tots ells, eh?, no es pot jugar. Si ens preocuparem per altres coses...

La Cotorra de la Vall ha dit...

No volem justificar res ni ningú, però el dinar de germanor d'eixe dia estava previst a l'aire lliure, enfront del pavelló.
L'aplec del Dia de la Dona ve celebrant-se cada any a un poble de la Safor-Valldigna.
Si amenaçava pluja, i tenint en compte l'assistència prevista, millor ajornar-ho i més si no hi havia res previst abans d'on poder dinar i reunir-se.

Anònim ha dit...

Despres de llegir tot el que s'ha escrit i sentir el que s'ha dit. Puc dir el que sentit per ahi.
La president de l'Associació de Veïns, es va negar a suspendre el acte, aixi que es va realitzar.
Per altra par la senyora presidenta va dir que com nia va perrill de pluja volia que les dones dinaren un lloc cobert aixi que tots en marxa per podeer organitzar el que les dones dinen a cunbert. Mentres la señora presidenta disfrutava de l'acte sense pegar ni brot.
Aixi que pense jo que no tota la culpa sera de la gent de l'untament, que no voldir que algun que atre si que tindra la culpa.